Στοίχημα : Μακρύς ο δρόμος για τους ομίλους

Στοίχημα : Μακρύς ο δρόμος για τους ομίλους

Από όλες τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτή την περίοδο μόνο ο Ολυμπιακός θεωρείται πιθανό να λάβει μέρος στην κύρια φάση.

Και σιγά σιγά προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τον ωραίο μουντιαλικό κύκλο μέσα στον οποίο κινούμασταν για ένα μήνα και παραπάνω. Σταδιακά πρέπει να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητα που θα μας επιβάλλει η ενασχόληση με το συλλογικό ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι και η ουσιαστική σημασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ότι τόσο καιρό βιώναμε κάτι πολύ διαφορετικό. Ωραία περάσαμε. Τώρα όμως, έστω και δειλά δειλά, θα προσαρμόζουμε τις σκέψεις μας στα καθ’ αυτό δικά μας.

Οι ελληνικές ομάδες λοιπόν βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας και συγχρόνως κάνουν κινήσεις για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους. Άλλες ικανοποιούν, άλλες προβληματίζουν. Και πέντε από αυτές θα κληθούν να δοκιμάσουν την τύχη τους και στην Ευρώπη.

Μόνο που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιρειών, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα. Από όλους τους εκπροσώπους μόνο ο Ολυμπιακός παρουσιάζει ρεαλιστικές πιθανότητες να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης που συμμετέχει.

Προέκυψαν στοιχήματα που βασίζονται στο ενδεχόμενο να φτάσουν μέχρι τους ομίλους. Και οι «ερυθρόλευκοι» επί του θέματος είναι καλό φαβορί σε αποδόσεις γύρω από το 1,50-1,60. Σαν να λένε δηλαδή ότι είναι στο χέρι του να δώσει διπλά διεθνή παιχνίδια στο κύριο μέρος της σεζόν για ακόμα μια χρονιά.

Αντίθετα δεν είναι ίδιες οι προσδοκίες και για τους άλλους δύο που μετέχουν στα προκριματικά του Europa League. Το ενδεχόμενο να μη φτάσει ποτέ ως την τελική κλήρωση ο Αστέρας Τρίπολης δεν ξεπερνά το 1,01! Και ο Ατρόμητος ίσα που φτάνει το 1,02! Ως χαμένους από χέρι τους υπολογίζουν. Και γύρω από το 12,00 εκτιμάται η απόδοση για να κάνουν το θαύμα.

Αυτά όσον αφορά στο Europa League. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στο Champions League. Στο ερώτημα αν θα βρεθεί η ΑΕΚ στους λεγόμενους χρυσοφόρους ομίλους, η αρνητική απάντηση δεν ξεπερνά το 1,25. Και το να περάσει ξεπερνά το 4,00. Όσο για τον ΠΑΟΚ οι υπολογισμοί φαίνονται ακόμα πιο δυσοίωνοι. Ο αποκλεισμός του στο δρόμο για τα γκρουπ των κορυφαίων προσφέρεται μέχρι και στο 1,05! Και η πρόκρισή του στο 9-10,00!

Και οι δύο λοιπόν είναι πιθανό να βρεθούν στο Europa League, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν εκτιμήσεις γι’ αυτό. Στην παρούσα φάση οι δυνάμεις του καθενός μετριούνται στη διοργάνωση που μετέχουν ήδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ