Η UEFA δεν υπολογίζει τον Κομίνη και του το δείχνει

Η UEFA δεν υπολογίζει τον Κομίνη και του το δείχνει

Ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία δεν ορίστηκε ούτε τώρα σε ευρωπαϊκούς αγώνες

Μπορεί ο Γιώργος Κομίνης να μην τέθηκε εκτός πινάκων Super League όπως οι υπόλοιποι διεθνείς Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος, Μάνταλος και να τέθηκαν εκτός διαιτησίας, αλλά το ευρωπαϊκό του μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Για την ακρίβεια δεν έχει ευρωπαϊκό μέλλον ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία που με τις αποφάσεις του είχε τινάξει στον αέρα το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Το έκανε σαφές αυτό ο Μέλο Περέϊρα που αντικατέστησε τον Τάσο Παπαπέτρου που τραυματίστηκε στο γόνατο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για τον αγώνα της Ουίπεστ με τη Νέφτσι, την Πέμπτη (19/7) για τα προκριματικά του Europa League και δεν έδωσε στον Κομίνη, το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη φετινή χρονιά.

Ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία έμεινε στα κρύα του λουτρού, λοιπόν για άλλη μία φορά και πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει στην Ευρώπη. 39 ετών είναι, στη δεύτερη κατηγορία διαιτητών στην Ευρώπη βρίσκεται, πότε να πάει στη πρώτη και πότε στην elite; Ποτέ είναι η απάντηση. Γι’ αυτό και τον Σεπτέμβρη θα βγει και αυτός από την ευρωπαϊκή λίστα που θα δηλωθεί με τους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου και πέντε νέα ονόματα.

Και όταν με το καλό τελειώσει το νέο πρωτάθλημα, ο Κομίνης θα τεθεί και αυτός εκτός πινάκων.

Θα πείτε τότε γιατί δεν έμεινε από τώρα εκτός πινάκων; Γιατί σε μία «διαπραγμάτευση» δεν τα παίρνεις όλα και στον βορρά αρκέστηκαν στις σφυρίχτρες των Αρετόπουλου, Μάνταλου, Καλογερόπουλου σε πρώτη φάση. Του Κομίνη, θα την πάρουν όταν θα έρθει ο καιρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ