Το FBI και δικηγορικά γραφεία που πίνουν αίμα

Το FBI και δικηγορικά γραφεία που πίνουν αίμα

Ο Πεντακοσάρικος διαφωνεί με το Βασίλη Δεκάρικο και αποθεώνει το Δημήτρη Μελισσανίδη. Με το FBI να κάνει ντου στα γραφεία της (πρώην) εταιρίας του, αυτός ασχολείται με τις μεταγραφές της ΑΕΚ.

Διαφωνώ. Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως. Με τον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο Βασίλη Δεκάρικο. Σχετικά με την τελευταία ανάρτηση του «Κι αν του δαγκώσουν κανένα δάχτυλο τα καβούρια;». Για τις μεταγραφές της ΑΕΚ και το Μελισανίδη που δε βάζει το χέρι στη τσέπη με τίποτα. Εγώ σαν Πεντακοσάρικος έχω να πω τούτο: μία χαρά τα πάει ο Τίγρης από την Κοκκινιά. Καλύτερα δεν γίνεται. Κι ελάτε στη θέση του. Να έχεις αυτό το νταλκά της Aegean Marine Petroleum Network στο κεφάλι σου. Να σ’ έχουν πετάξει έξω από την εταιρεία που έχτισες και σε έφτιαξε ως επιχειρηματία. Να ψάχνει τα κιτάπια σου το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αμερικής. Να έρχεται το FBI και να κάνει ντου στα (πρώην) γραφεία σου; Να κάνει τα κομπιούτερ και τους σκληρούς δίσκους φύλλο και φτερό. Και δε σταμάτησαν εκεί. Η επόμενη επίσκεψη του FBI ήταν στη Εθνική Τράπεζα. Για να ζητήσουν στοιχεία για δάνεια όχι μόνο της Aegean, αλλά και άλλων που συνδέονται με τις εταιρίες σου.

Αν έχεις τέτοιους μπελάδες στο κεφάλι σου, έχεις όρεξη ν’ ασχοληθείς με τις μεταγραφές της ΑΕΚ; Διά πυρός και σιδήρου έχει περάσει ο Τίγρης. Από τη σχολή οδηγών στην Κοκκινιά ξεκίνησε κι έφτασε μέχρι τη Wall Street. Όλα τα παλούκια που βρήκε μπροστά του τα πήδηξε. Εύκολα. Χρέη στην εφορία κλπ. Προφυλακιστέος είχε κριθεί το μακρινό 1996. Για λαθρεμπόριο πετρελαίου. Μπήκε φυλακή, βγήκε και απηλλάγη με βούλευμα. Αυτά ήταν εύκολα για τον Τίγρη. Επί ΠΑΣΟΚ είχε Λιβάνη και Λαλιώτη. Επί Νέας Δημοκρατίας μίλαγε απ’ ευθείας με Σαμαρά. Επί Σύριζα σηκώνει το τηλέφωνο και μιλάει με το Φλαμπουράρη και την υπουργάρα τον Κοντονή. Τώρα παίζει σ’ ένα γήπεδο που δεν το ξέρει. Ούτε τη γλώσσα δε μιλάει.

Αν ο Χάρης Οικονομόπουλος τύλιξε σε μία κόλα χαρτί τον Ψωμιάδη και τον μπουζούριασε στον Κορυδαλλό, τα δικηγορικά γραφεία που κυνηγάνε το θέμα της Aegean είναι θεριά ανήμερα. Χυμάνε να σε κατασπαράξουνε. Ξέρεις τι είναι να μπουκάρει το FBI στα γραφεία της (πρώην) εταιρίας σου; Και τα δικά σου χέρια να είναι δεμένα. Ποιο τηλέφωνο να σηκώσεις και ποια άκρη να βρεις στην άλλη άκρη του κόσμου; Όταν έχουν ήδη στριμώξει τους συνεργάτες σου το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αμερικής, το FBI και δικηγορικά γραφεία που πίνουνε αίμα, έχεις καμιά όρεξη ν’ ασχοληθείς με τις μεταγραφές της ΑΕΚ; Με τον Πογέ, τον Άλεφ και τον Πόνσε; Με τις εκλογές της Φούτμπολ Λιγκ και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας; Όταν έχουνε πάρει φωτιά τα μπατζάκια σου, έχεις μυαλό για ποδόσφαιρο; Ο Μελισσανίδης έχει. Μια χαρά τα πάει ο Τίγρης. Γίγαντας. Το να πληρώνει κι από πάνω θα ήτανε βαρύ κι ασήκωτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ