Στοίχημα : Γκολ, σημεία και πτώσεις στο Europa League

Στοίχημα : Γκολ, σημεία και πτώσεις στο Europa League

Μια χαρά μας πήγαν τα ματς του Champions League, ώρα για την επόμενη διοργάνωση.

Την Τρίτη μας βοήθησε πολύ το δυάρι της Λέγκια Βαρσοβίας και χθες το τεραστίων τιμών διπλό του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων). Γίνεται χαμός απόψε με τις ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Όποιος παρατηρεί το πρόγραμμα βλέπει κάποιες ονομαστές ομάδες, βλέπει και κάποιες άλλες, περισσότερες, που εμφανίζονται ουσιαστικά μόνο κάθε Ιούλιο, άντε και Αύγουστο σε αυτές τις φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Τα βήματα πλέον είναι συγκεκριμένα. Βασιζόμαστε αρχικά στα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων, συνεχίζουμε με το αγωνιστικό ρεπορτάζ, όπου αυτό είναι δυνατό να βρεθεί. Ακολουθεί η αξία και η ποιότητα του ρόστερ της κάθε ομάδας και στο τέλος περιμένουμε όσο γίνεται περισσότερο για να δούμε πώς κινούνται οι αποδόσεις στο διαδίκτυο. Στο εξωτερικό φυσικά. Οι Λευκορώσοι, οι Μολδαβοί, οι Σλοβάκοι, οι Βούλγαροι, οι Ούγγροι και άλλοι έχουν σίγουρα καλύτερη εικόνα από εμάς για τις δικές τους ομάδες. Και δεν ποντάρουν στον αέρα.

Αναφορικά λοιπόν με τις πτώσεις των αποδόσεων, οι πιο σημαντικές παρατηρήσεις γύρω στις 4.00 το απόγευμα ήταν οι εξής:
Ρίο Άβε – Γιαγκελόνια 1
Σάρπσμποργκ – Σεν Γκάλεν 1
Άλκμααρ – Καϊράτ Αλμάτι 1
Αντμίρα – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2
Σλάβια Σόφιας – Χάιντουκ Χ1

Από τα παιχνίδια των εκπροσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο άσος του Αστέρα Τρίπολης χαμηλώνει με ελαφρούς ρυθμούς και στο Ατρόμητος – Ντιναμό Μπρεστ υπάρχει κινητικότητα στο Χ και το διπλό. Μικρή όμως. Σε κανένα από τα δύο δεν προκύπτει έντονη τάση και τα αναφέρουμε ενδεικτικά.

Πάμε τώρα σε προτάσεις. Θα είναι έγκλημα για την Αταλάντα που έκανε τόσο κόπο να εξασφαλίσει θέση στο Europa League το να αποκλειστεί από τη FK Σαράγεβο. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε 2-2. Διπλό υπέρ των Ιταλών στη Βοσνία. Και πιθανότητες και για over 2,5 αυξημένες.

Και στην αναμέτρηση της Φίτεσε με τη Βιτορούλ περιμένουμε αρκετά γκολ, αν υπολογίσουμε το εν ρουμανικού εδάφους 2-2 της προηγούμενης εβδομάδας.

Το ίδιο και στον αγώνα της Άλκμααρ με την Καϊράτ Αλμάτι. Οι Ολλανδοί είχαν κερδίσει 2-0 στο Καζακστάν και οι Καζάκοι καλούνται αυτή τη φορά να ρισκάρουν.

Κρατάμε αυτά, παίρνουμε ιδέες από την τάση στο διαδίκτυο και κάπως έτσι κινούμαστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ