Ποντάρονται οι έδρες

Ποντάρονται οι έδρες

ΠΑΟΚ και Σέλτικ προτιμά η παγκόσμια στοιχηματικά κοινότητα

Από τα ανεπανάληπτα ήταν το χθεσινό πρόγραμμα του γ’ προκριματικού του Champions League. Επτά ματς διεξήχθησαν, προέκυψε νικητής μόνο σε τρία και γηπεδούχος ήταν μόνο ένας! Από επτά ομάδες που αγωνίζονταν μπροστά στο κοινό τους, μόνο η Μπενφίκα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Απόψε όμως, ίσως να εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα. Η Σάλτσμπουργκ είναι κατά πολύ ανώτερη της Σκεντίγια, οπότε βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην επικράτηση. Όλα καλά μέχρι εδώ. Οι δυσκολίες ξεκινούν παρατηρώντας το σετ των αποδόσεων. Ποιος ποντάρει στο 1,07;

Αγώνας Γλασκώβης. Λείπει βέβαια από το πρόγραμμα του βασικού παρόχου στοιχήματος στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό αυτό το ματς τιμάται δεόντως. Και ένα πολύ μεγάλο μέρος των παικτών ανά τον κόσμο περιμένει άσο. Γι’ αυτό και παίζεται μέχρι και στο 1,61. Τα πράγματα για την ΑΕΚ της έλλειψης ρυθμού και των σημαντικών απουσιών είναι δύσκολα.

Και η Τούμπα δέχεται σημαντικό ποντάρισμα. Από το 2,50 ξεκίνησε να εμφανίζεται ο άσος. Πλέον, τον βρίσκουμε μέχρι και στο 2,00. Αυτό σημαίνει ότι ήδη έχουν εμπιστευτεί πολλοί και τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η Σπαρτάκ Μόσχας αναμένεται πιο δυναμική ανασταλτικά από τη Βασιλεία.

Σύμφωνα με την τάση της αγοράς, όσοι άσοι δεν προέκυψαν χθες, ενδέχεται να υπερισχύσουν απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ