Εβαλε τιμή στον Σιμόες η ΑΕΚ: 5.000.000 €!

Εβαλε τιμή στον Σιμόες η ΑΕΚ: 5.000.000 €!

Εκπρόσωπος ομάδας που ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της ΑΕΚ ρώτησε για την τιμή πώλησης, με τη διοίκηση της Ενωσης να βάζει πολύ ψηλά τον πήχη! Η εξήγηση και το μέλλον του Πορτογάλου.

Το μόνο που απασχολεί την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και η αξιοποίηση της ιστορικής ευκαιρίας για επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Χωρίς, βεβαίως, αυτό να σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Ενωσης δεν ασχολούνται και με τα υπόλοιπα κρίσιμα θέματα, όπως η μεταγραφική ενίσχυση και οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν.

Πριν από λίγες ημέρες to10.gr σας ενημέρωσε για την πρόθεση των Κιτρινόμαυρων να προχωρήσουν στην πώληση του Τάσου Μπακασέτα, εάν βρεθεί μια πρόταση που να ικανοποιεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το ίδιο, ωστόσο, ισχύει και με τον Αντρέ Σιμόες. Με την υπόθεση του αρχηγού της ΑΕΚ να είναι ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» της διοίκησης. Καθώς ο Πορτογάλος θέλει να μετουσιώσει σε ένα σχεδόν διπλάσιο συμβόλαιο την εξαιρετική παρουσία του στους Κιτρινόμαυρους. Ενα συμβόλαιο που μπορεί να φτάσει έως και τις 600.000 € τον χρόνο. Χρήματα, ωστόσο, που η ΑΕΚ δεν έχει διάθεση να διαθέσει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Εκείνο που δεδομένα έχει γίνει είναι ότι η Ενωση έβαλε τιμή πώλησης στον Σιμόες. Χωρίς αυτό, βεβαίως, να σημαίνει ότι προτεραιότητά της είναι να τον παραχωρήσει. Το αντίθετο. Στόχος είναι να μείνει, αλλά εάν δεν βρεθεί λύση στις επαφές με τον ατζέντη του, τότε θα πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις ώστε να μην χαθεί χωρίς χρήματα. Καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Εκπρόσωπος ομάδας που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του 28χρονου μέσου ρώτησε τους Κιτρινόμαυρους για το ποσό επιθυμούν για να πουν το «ναι» στην παραχώρηση του αρχηγού τους. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντηση ότι δεν φεύγει με ποσό μικρότερο των 5.000.000 €. Ποσό που εξαιρετικά δύσκολα θα δοθεί από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ή μη ομάδα. Ειδικά για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος.

Εως τώρα η ΑΕΚ έχει απορρίψει τρεις επίσημες κρούσεις για τον Σιμόες, με μοναδική σοβαρή εκείνη της βελγικής Μπριζ, που λέγεται ότι προσέφερε έως 3 εκατ. ευρώ στην Ενωση, αλλά και συμβόλαιο σχεδόν 700.000 € τον χρόνο στον παίκτη! Με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να χρησιμοποιεί το ξένο ενδιαφέρον, για να πιέσει. Και την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον στη δύσκολη θέση να πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με έναν εκ των πιο κομβικών παικτών της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ