Υπάρχει περιθώριο

Υπάρχει περιθώριο

Ενδιαφέροντα ματς με ωραίο ρίσκο για μεγάλες αποδόσεις.

Οφείλουμε να επαναλάβουμε ότι αυτές οι μέρες δεν είναι οι πλέον ιδανικές για στοίχημα, επειδή δεν έχουμε δείγματα από την αγωνιστικότητα των περισσότερων ομάδων. Έτσι, ποντάρουμε σε όσο το δυνατό λιγότερα παιχνίδια, ποντάροντας λίγα ευρώ και διεκδικώντας ό,τι περισσότερο είναι δυνατό.

Και σήμερα ξεσκονίζουμε το κουπόνι. Θα ασχοληθούμε με μια τετράδα. Πολύ δυνατή και με αυξημένες απαιτήσεις.

Πάμε στο ματς της ημέρας. Μπορεί να φανταστεί κανείς τι συμβαίνει στην Άρσεναλ μετά την αποχώρηση του Βενγκέρ. Ύστερα από δεκαετίες οδηγείται από άλλο προπονητή. Τον Ουνάι Έμερι. Όμως, έχουν προκύψει νέα εσωτερικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αμερικανική ιδιοκτησία του συλλόγου. Πλέον, οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» λένε «φύγε από δω» στον Κροένκε… Τι τραβάνε και αυτοί… Δεν ηρεμούν ποτέ. Αντίθετα η Μάντσεστερ Σίτι δουλεύει σε κλίμα σχεδόν ιδεατό. Όλοι ήσυχοι και αφοσιωμένοι στο ποδόσφαιρο με επικεφαλής τον Γκουαρντιόλα, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Έμερι.

Από τους «πολίτες» έχουμε αγωνιστικό δείγμα. Την προηγούμενη Κυριακή νίκησαν άνετα την Τσέλσι στο Σούπερ Καπ. Αν σήμερα αναμένονται ακόμα πιο έτοιμοι, θα επιβάλλουν ρυθμό και στους Λονδρέζους. Σύμφωνοι, πρεμιέρα αγγλικού πρωταθλήματος με αγώνα ομάδων ειδικού βάρους δεν είναι ο πλέον σωστός δρόμος σκέψης για στοίχημα. Όμως, η μια ομάδα πατάει γερά στα πόδια της και η άλλη ψάχνεται. Σίτι.

Την περασμένη Πέμπτη μια ομάδα που τη λένε Σάρπσμποργκ και βρίσκεται κάπου στα μέσα της κατάταξης της Α’ Νορβηγίας έδινε νέο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με τη Ριέκα, με την οποία έφερε ισοπαλία και ετοιμάζεται για ταξίδι στην Κροατία. Αυτή η Σάρπσμποργκ δεν είναι καμία υπερδύναμη για να αγωνίζεται συνέχεια Πέμπτη και Κυριακή. Και η φιλοξενούμενη Λίλεστρομ που απαλλάχθηκε από το βάρος της Ευρώπης στον β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, παίζει για την παραμονή της. Και το ελβετικό πρωτάθλημα διάγει τη 18η από τις 30 αγωνιστικές του.

Βλέπουμε στο διαδίκτυο έντονη κινητικότητα στο παιχνίδι της Μπασακσεχίρ με την Τραμπζονσπόρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μάχη με τη Μπέρνλι που έληξε με 0-0 παρά την υπερπροσπάθειά τους. Ετοιμάζονται για ταξίδι στην Αγγλία για τη ρεβάνς. Ισχύουν τα παραπάνω και ανεβαίνουν οι τιμές της «Μπασάκ» για να πέσουν αυτές της Τραμπζονσπόρ που σίγουρα είναι αφοσιωμένη στην πρεμιέρα. Ακόμα και με την πτώση πάντως, οι αποδόσεις του Χ2 παραμένουν πανύψηλες.

Ανάλογη πτώση σημειώνεται και στο Χ2 του αγώνα της Γοδόι Κρουζ με την Εστουδιάντες στην Αργεντινή. Πρεμιέρα κάνει το πρωτάθλημα αυτό και το μόνο που γνωρίζουμε ως πραγματικό δεδομένο είναι ότι η έκπληξη της προηγούμενης σεζόν (Γοδόι Κρουζ) αποδυναμώθηκε στη μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ