Παιδιά να οργανωθούμε…

Παιδιά να οργανωθούμε…

Δυο και τρία πλάνα υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του

«Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει» λέει μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στην κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Ένας μικρός χαμός επικρατεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό και πάλι καλά που υπάρχει αυτή η απαγόρευση μεταγραφών για ξένους παίκτες διότι σε διαφορετική περίπτωση θα βλέπαμε αρκετές ομορφιές.

Το γράφω αυτό με αφορμή την διάψευση των «πρασίνων» για την περίπτωση του Κάμιλ Γκροσίτσκι. Επαφή υπήρξε 100%. Τα όσα αποκάλυψε ο Πολωνός δημοσιογράφος Ματέους Μπόρεκ για συζητήσεις του Πίνι Ζαχάβι με την διοίκηση της Χαλ, ευσταθούν και είναι η μισή αλήθεια.

Ο Ισραηλινός ατζέντης που συμμετέχει ενεργά στο… σχήμα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μίλησε τηλεφωνικά και με τον ίδιο τον Γκροσίτσκι! Ο διεθνής Πολωνός εμφανίστηκε θετικός στο να έρθει στον Παναθηναϊκό αλλά το εμπόδιο είναι το κασέ του. Ο επιθετικός της Χαλ, υπέγραψε στον αγγλικό σύλλογο όταν αυτός βρισκόταν στην Πρέμιερ Λιγκ και οι απολαβές του κυμαίνονται πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο!

Σε συζητήσεις που έχει κάνει με την Χαλ, έχει την διαβεβαίωση ότι η ομάδα θα του καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του και πλέον οι απαιτήσεις κυμαίνονται στις 700.000 ευρώ! Ποσό απαγορευτικό για τον σημερινό Παναθηναϊκό.

Και ερχόμαστε στο επίμαχο θέμα. Στην Αθήνα δεν γνωρίζουν τις κινήσεις του Ζαχάβι αφού προφανώς ο Ισραηλινός δεν διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Νταμπίζα, ο οποίος χτυπάει σε άλλα μέτωπα. Και στην εξίσωση μπαίνει και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος προσπαθεί πάλι με τις προσωπικές του επαφές να βρει αυτό το κάτι που θέλω…

Μην το ξεχάσω, ένα απλό τηλεφώνημα στον Γκροσίτσκι, θα σας πείσει αν μίλησε ή όχι με τον Ζαχάβι για τον Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ