Άκυρο από Αμπντούν

Άκυρο από Αμπντούν

Αθηναϊκή ομάδα της Γ' Εθνικής προσπάθησε μάταια να ενεργοποιήσει τον διεθνή Αλγερινό μεσοεπιθετικό με προξενητή τον Τζιμπούρ.

Το κόλπο γκρόσο επιχείρησε να κάνει πριν μερικές μέρες μια φιλόδοξη ομάδα της Γ’ Εθνικής. Ο Αθηναϊκός σύλλογος που έχει ως στόχο την άνοδο στην FootballLeague θέλησε να προβεί σε μια κίνηση εντυπωσιασμού που πέρα από την ενίσχυση της θα αποκάλυπτε και τα σχέδια της.

Το όνομα της είχε ονοματεπώνυμο, Τζαμέλ Αμπντούν. Ο διεθνής Αλγερινός μεσοεπιθετικός που πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν το 2012-13 σε Ελλάδα και Champions League με την φανέλα του Ολυμπιακού, βρίσκεται ανενεργός τα τελευταία δυο χρόνια. Το τελευταίο του ματς, χρονολογείται στις 19 Μαρτίου 2016, όταν με την φανέλα της Βέροιας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Πλατανιά. Από τότε δεν έχει βρει την πρόταση που να του δώσει κίνητρο να επιστρέψει. Και απ’ ότι φαίνεται θα κλείσει την καριέρα του στα 30 του…

Πέρσι τέτοια εποχή τα Τρίκαλα προσπάθησαν να τον πείσουν να ξαναφορέσει τα εξάταπα του αλλά μάταια αφού ο Αλγερινός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις 80.000 που του πρόσφεραν οι «Σακαφλιάδες».

Τώρα, ο άνθρωπος που προσπάθησε να του δώσει κίνητρο ήταν ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο επιστήθιος φίλος του που βρίσκεται στην Αθήνα, του μίλησε για το μεγαλόπνοο πλάνο της ομάδας, που τον ήθελε ως ηγέτη της για την σταδιακή επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αμπντούν αφού το σκέφτηκε για μερικές μέρες απάντησε αρνητικά. Λέτε όμως να δούμε τον Τζιμπούρ να πρωταγωνιστεί σε αυτό το εγχείρημα ή το σώμα του δεν ανταποκρίνεται πλέον, αφού και πέρσι αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά με την φανέλα της Μαρσέιγ Κονσολά στην Γ εθνικής της Γαλλίας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ