Η χυδαιότητα του Βράνιες έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Η χυδαιότητα του Βράνιες έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Προκλητικός και αμετανόητος ο Βόσνιος αμυντικός, έκανε νέα προσβλητική ανάρτηση στο Instagram εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την αδιανόητη, απαράδεκτη και παράλογη συμπεριφορά του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ. Ντροπή και αίσχος για το νέο ατόπημα του Βόσνιου.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τα λόγια είναι «φτωχά» για να περιγράψουν μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Μια συμπεριφορά που ξεπερνά ακόμα και τα όρια της χυδαιότητας. Και είναι προφανές πως άνθρωποι που προκαλούν με την στάση τους, τα λεγόμενα τους και τα τελευταία χρόνια με τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πολλοί. Είναι όμως δύσκολο να ξεπεράσουν σε χυδαιότητα τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός της Άντερλεχτ και πρώην της ΑΕΚ, έκανε σήμερα μιαν ακόμα απαράδεκτη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μια χυδαία κίνηση που προσβάλλει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος για τον τρόπο που σκέφτεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Μια απαράδεκτη ανάρτηση που αποδεικνύει τον χαρακτήρα του Βόσνιου στόπερ και τις ιδέες που έχει στο κεφάλι του. Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο.  Ακόμα και η λέξη ντροπή, η λέξη αίσχος δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την αδιανόητη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Ο Βράνιες θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για τα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αντιθέτως πολλά από τα μηνύματα που έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν «μνημείο» χυδαιότητας και προσβλητικής συμπεριφοράς.

Γιατί εδώ το θέμα δεν είναι αν αυτός ο παίκτης έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση εναντίον των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Το ίδιο θα έλεγε κάθε λογικός άνθρωπος αν η χυδαία αναφορά του Βράνιες ήταν για φίλους του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού.

Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν ο Βόσνιος καταφέρθηκε εναντίον φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά. Εδώ το θέμα ξεπερνά τα οπαδικά, ξεπερνά τις ομάδες. Εδώ η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και τα συγκεκριμένα μηνύματα του Βράνιες, αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει καμιά λογική στην συμπεριφορά του Βόσνιου.

Και το πρόβλημα αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κάποιος πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προέβη σε απαράδεκτες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, σε σημείο μάλιστα που η χυδαιότητα των αναρτήσεων να ξεπερνά κάθε όριο. Τι μπορεί να πει κάποιος για τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Μόνο δυο λέξεις. Ντροπή και αίσχος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ