Τρεις, τρεις, στο αυτοκίνητο οι διαιτητές ή και τέσσερις, τέσσερις!

Τρεις, τρεις, στο αυτοκίνητο οι διαιτητές ή και τέσσερις, τέσσερις!

Η ΕΠΟ πληρώνει αδρά τους «αποτυχημένους» υπαλλήλους της αλλά στέλνει στο σεμινάριο τους διαιτητές με ομάδες για να κάνει οικονομία. Τουλάχιστον τους πληρώνει…

Στην εποχή της κρίσης, στην ΕΠΟ άλλοι αμείβονται με 7.000 ευρώ τον μήνα όπως ο διευθυντής επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Ιάκωβος Φιλιππούσης, το έργο του οποίου η ίδια η FIFA έχει χαρακτηρίσει «αποτυχημένο» και άλλοι πηγαίνουν στο σεμινάριο διαιτητών στο Καρπενήσι τρεις, τρεις ή και τέσσερις, τέσσερις. Σαν τους Χιώτες δηλαδή και ακόμη παραπάνω.

Στο σεμινάριο διαιτητών που διεξάγεται στο Καρπενήσι από την Παρασκευή (17/8) οι διαιτητές θα πάνε με τα αυτοκίνητα τους αλλά όχι μόνοι τους. Η οδηγία από την ΚΕΔ είναι να πάνε σε ομάδες 3-4 ατόμων. Τους είχε δοθεί μάλιστα, και προθεσμία για να δηλώσει ο κάθε διαιτητής ποιους συναδέλφους του θα πάρει στο ίδιο όχημα μαζί του.

Για παράδειγμα τους πρότειναν να πάνε οι διαιτητές και οι βοηθοί από την ίδια Ένωση μαζί ή από κοντινές, σε απόσταση, Ενώσεις.

Οι διαιτητές έχουν ειδοποιηθεί να στείλουν τις αποδείξεις μέχρι τις 21 Αυγούστου για να πληρωθούν τις βενζίνες και τα διόδια με την ελπίδα να μην καθυστερήσουν και αυτά όπως οι αμοιβές της περσινής χρονιάς, τις οποίες παρεπιπτόντως, η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι θα τις πάρουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

«Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα, σε ομάδες 3-4 ατόμων, σύμφωνα με τις οδηγίες  που έχουν σταλεί από το Τμήμα Διαιτησίας. Με τη Λήξη του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες οφείλουν να αποστείλουν  συμπληρωμένα εξοδολόγια μέχρι τις 23/08 προκειμένου να προωθηθούν μαζικά στο Λογιστήριο της Ομοσπονδίας» αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ΚΕΔ.

Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον φέτος οι διαιτητές θα πληρωθούν τις βενζίνες γιατί τις άλλες χρονιές έκαναν ρεφενέ και έβαζαν από την τσέπη τους λεφτά.

Το αρνητικό είναι ότι η ΕΠΟ δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία με τους διαιτητές όπως δείχνει με ορισμένους υπαλλήλους της που και «αποτυχημένοι» είναι (δεν το λέμε εμείς, η FIFA το λέει) και πληρώνονται πολλά… Πάρα πολλά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ