ΑΕΚ, Θρύλος για ομίλους, ΠΑΟΚ για την έκπληξη

ΑΕΚ, Θρύλος για ομίλους, ΠΑΟΚ για την έκπληξη

Πώς θέτουν τα δεδομένα οι στοιχηματικές εταιρείες για τη συνέχεια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Ολοκληρώθηκε και ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions και του Europa League. Πλέον και οι τρεις ελληνικές ομάδες απέχουν δύο βήματα από το μεγάλο τους στόχο, τους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι σίγουρο ότι θα δίνουν διεθνείς αγώνες μέχρι το Δεκέμβριο είτε συνεχίσουν στην κορυφαία διοργάνωση είτε λυγίσουν και ο Ολυμπιακός πρέπει να καταβάλει τη Μπέρνλι.

Εντυπωσίασαν και οι τρεις μεσοβδόμαδα και τώρα επιχειρούν στα play off. Αναφορικά με το Champions League, η ΑΕΚ εμφανίζεται ως ακλόνητο φαβορί, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Η συμμετοχή της στα χρυσοφόρα γκρουπ έχει βαθμό δυσκολίας 1,30! Και η έκπληξη της Βιντεότον ή Βίντι ή απλά της ουγγρικής ομάδας «κοστολογείται» στο 3,30! Μάλιστα η Ένωση είναι φαβορί και στον πρώτο αγώνα, στη χώρα των Μαγυάρων, με το διπλό να δείχνει μέχρι 2,30 και τον άσο 3,40.

Ο ΠΑΟΚ αντίθετα, καλείται να γράψει έπος. Αντιμετωπίζει τη Μπενφίκα, οι τιμές πρόκρισης της οποίας δεν ξεπερνούν το 1,30. Οι αποδόσεις του Δικεφάλλου του Βορρά για τον ίδιο λόγο φτάνουν στο 3,30… Δηλαδή ό,τι συμβαίνει στο ζευγάρι ΑΕΚ – Βιντεότον από την …ανάποδη.

Όσο για τη συνέχεια της προσπάθειας του Ολυμπιακού στο Europa League, μετά και τη δεύτερη νίκη επί της Λουκέρνης, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Οι τιμές τους για να αποκλείσουν τους Άγγλους σταματούν στο 1,80 και των αντιπάλων τους πλέον ξεπερνούν τα δυάρια.

Αλλάζουν οι καιροί. Πριν από δύο εβδομάδες, οι μπουκ υπολόγιζαν ότι και οι τρεις ήταν για να αποκλειστούν. Τώρα, μόνο ο ΠΑΟΚ και λόγω Μπενφίκα είναι αουτσάιντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ