Πακέτα στην ΑΕΚ, γκολ στην Τούμπα

Πακέτα στην ΑΕΚ, γκολ στην Τούμπα

Για τρία είδη… αετών γράφουμε.

Η ΑΕΚ έστω και πιο δύσκολα απ’ όσο αναμενόταν, έφτασε στο στόχο της. Δεν κέρδισε, δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, αλλά το τελικό 1-1 με τη Βίντι δίνει δικαίωμα για πανηγυρισμούς όλους στο περιβάλλον της. Και εμείς είχαμε λόγο να χαρούμε. Τα 2-3 γκολ ήταν η επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι.

Γενικότερα αυτή την περίοδο, η Premier League, οι αγώνες των κορυφαίων ομάδων στα κορυφαία πρωταθλήματα και τα προκριματικά του Champions League συγκεντρώνουν τους μεγαλύτερους τζίρους. Και χθες στα τρία ματς της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπεσαν σημαντικά κεφάλαια αναλογικά με το όνομα των ομάδων που συμμετείχαν. Και στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ είδαμε το κοντέρ του Νο1 βρετανικού ανταλλακτηρίου να δείχνει στο 90’ κοντά 800.000 ευρώ. Μόνο στην αγορά του 1-Χ-2. Το σύνολο του κεφαλαίου είχε τοποθετηθεί στον άσο και την ισοπαλία, τόσο πριν από την έναρξη και όσο και μετά από αυτή, στο live.

Σωστοί ήμασταν και με το Over 2,5 στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουνγκ Μπόις.

Ας δούμε τα σημερινά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συγκρούεται με τους «αετούς της Λισσαβώνας». Την προηγούμενη εβδομάδα, τη μέρα του αγώνα στο Ντα Λουζ, γράφαμε περί ρέντας του ΠΑΟΚ. Και όντως έτσι έγινε. Και σήμερα την ίδια απορία έχουμε. Θα διατηρηθεί αυτή η εύνοια της τύχης για τους Θεσσαλονικείς; Ή οι Πορτογάλοι θα βρουν τρόπο να αξιοποιήσουν κάποιες από τις αρκετές ευκαιρίες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν;

Επειδή με την τύχη δεν μπορεί να παίζει κανένας, αφήνουμε στην άκρη τα σημεία, τονίζοντας ότι ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος (και το ελληνικό της κομμάτι) παίζει Μπενφίκα. Γι’ αυτό η απόδοσή της κατρακυλά. Από το 2,60 είχε ξεκινήσει και πλέον εμφανίζεται ακόμα και γύρω από το 2,00.

Το να σκοράρουν και οι δύο θα παίξουμε. Καλές οι επιθέσεις και των δύο ομάδων, χωρίς να συμβαίνει το ίδιο για την άμυνά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ