Ποιος πληρώνει πρώτος τον βαρύτατο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Ποιος πληρώνει πρώτος τον βαρύτατο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Τρία, δύο, ένα, ολοκληρώθηκε η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε και απ’ ότι φαίνεται ο χρόνος του Λούμπος Μίχελ τελείωσε στον Δικέφαλο...

Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του ΠΑΟΚ, σχεδόν άμεσα προωθήθηκε σε τεχνικό διευθυντή διαδεχόμενος τον Φρανκ Αρνεσεν, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβε ακόμη και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Από την ημέρα που προσελήφθη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπράγκα, ο δρόμος της επιστροφής του Μίχελ στα πάτρια εδάφη ή στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ήταν προδιαγεγραμμένος. Μπορεί κάποιες δημοσιογραφικές ορντινάντσες να έσπευσαν να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Μίχελ, ωστόσο ο περίγυρος του Ιβάν Σαββίδη δεν κρύβει τη… ψύχρα που υπάρχει στις σχέσεις των δύο ανδρών το τελευταίο διάστημα.

Οπως και στην περίπτωση του Αρνεσεν, ο οποίος για τα χρήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί αποδεικνύεται ότι έκανε εξαιρετικές επιλογές, έτσι και σε αυτή του Μίχελ δεν είναι σαφές τι ακριβώς του “χρεώνουν”, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αντικατάστασή του από τον Πορτογάλο που ήδη βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει πιάσει δουλειά.

Το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για το διαζύγιο ΠΑΟΚ – Μίχελ, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η “τεσσάρα” από τη Μπενφίκα και ο ηχηρός αποκλεισμός στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια καλή ευκαιρία για να ανακοινωθεί στον Μίχελ το “αντίο”.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής, αποτελεί ακόμη ένα γρανάζι που έφερε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα του και τελικά τον διώχνει. Την ίδια ώρα, τα περισσότερα στελέχη που βρήκε ο Σαββίδης στην Τούμπα, εξακολουθούν να παραμένουν ακλόνητα στις θέσεις τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ