ΠΑΟΚ: Τρελή κίνηση του ΠΑΟΚ για Μάρκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τρελή κίνηση του ΠΑΟΚ για Μάρκοβιτς

Ο Δικέφαλος προσφέρει 1,5 εκατ ευρώ στη Λίβερπουλ και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Στα 1,2 εκατ ευρώ τον χρόνο η προσφορά στον παίκτη. Στην Τούμπα χθες βράδυ ο μάνατζερ του Μάρκοβιτς. Γιατί δεν λένε το παραμικρό στη Θεσσαλονίκη

Δεν το επιβεβαιώνει κανείς. Είναι όμως 100% αληθινό. Ο ΠΑΟΚ από χθες (όπως αποκάλυψε to10.gr) έχει μπει πολύ γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Λαζάρ Μάρκοβιτς. Τόσο γερά που ο νέος ατζέντης του Σέρβου εξτρέμ ήταν χθες βράδυ στην Τούμπα, πίσω από τον Γιώργο Σαββίδη. Ναι, ο κύριος της φωτογραφίας είναι. Με τον… κίτρινο κύκλο και το κινητό στο χέρι να αποθανατίζει την ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για τον Μίλος Μαλένοβιτς, που πήρε τα δικαιώματα του διεθνούς ποδοσφαιριστή στις αρχές του καλοκαιριού από τον Φάλι Ραμαντάνι. Ο Μαλένοβιτς ήταν στη Θεσσαλονίκη, είδε το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα είδε όμως νωρίτερα και τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος έβαλε στο τραπέζι ένα μεγάλο ποσό που αυτή τη στιγμή μοιάζει ικανό να ντύσει τον Μάρκοβιτς στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα έφτασαν στα αυτιά μου; Ο ΠΑΟΚ δίνει στην Λίβερπουλ 1,5 εκατ ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 35%. Οι Reds τον Μάρκοβιτς δεν τον υπολογίζουν και θα ήθελαν να τον πουλήσουν μιας και το συμβόλαιο του τελειώνει σε έναν χρόνο. Στον ίδιο τον παίκτη ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρει 1,2 εκατ ευρώ τον χρόνο για την επόμενη τριετία συν μπόλικα μπόνους επίτευξης στόχων. Είναι για τα καλά λοιπόν ο Δικέφαλος στο παιχνίδι για έναν ποδοσφαιριστή που το όνομα του αυτό το καλοκαίρι ακούστηκε πάρα πολύ για τον Ολυμπιακό.

Για να είμαι δίκαιος όλη την… κοινωνία την ξύπνησε ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Χρήστος Παυλίδης από to10.gr χθες βράδυ όταν και έστειλε από τη Τούμπα το θέμα ΠΑΟΚ-Μάρκοβιτς. Έγραψαν και οι Άγγλοι κάτι το πρωί, αλλά πάνω στη δική του αποκάλυψη. Εγώ απλά το… κερασάκι έβαλα!

ΥΓ. Εννοείτε πως ο ΠΑΟΚ αν δεν γίνει δεν θα το παραδεχθεί ποτέ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ