Ο Γιάννης, όχι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης, όχι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος

Για μαγείρεμα πάνε τον Τίγρη και βάλανε Θεσσαλονικιό διαιτητή στο Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΚ. Ο Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, που πέρυσι τον είχε αβαντάρει με μαϊμού πέναλτι.

ΛΕΣ και το κάνανε επίτηδες. Τον Παπαδόπουλο από τη Θεσσαλονίκη και δύο Μακεδόνες βοηθούς στην ΑΕΚ. Τον Αθηναίο Παπαπέτρου με έναν βοηθό, από την Αθήνα κι έναν από την Εύβοια στον ΠΑΟΚ. Τον Ευαγγέλου τέταρτο στο Καραϊσκάκης. Μετά το ανύπαρκτο πέναλτι του Κουτσιαύτη στο ΠΑΟΚ-Αστέρας στη πρεμιέρα, ότι πρέπει, για να γίνει Κούγκι και τη δεύτερη αγωνιστική. Λες και τη τριάδα στο Αστέρας-ΑΕΚ, την όρισε ο Μάλαμας Τεβεκέλης. Αν γίνει καμιά στραβή, εις βάρος της ΑΕΚ, στη Τρίπολη, αυτομάτως θα χρεωθεί σαν στήσιμο. Ο Παπαπέτρου, είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Αθηναίος, αλλά παίζει μόνο για πάρτη του.

Παναθηναϊκός-Λαμία: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Τσαμούρης, αλλά μέτριος σαν διαιτητής.

Ατρόμητος-Ξάνθη: Από τους καλύτερους διαιτητές όταν θέλει ο Σκουλάς. Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει κανένα λόγο να μην θέλει.

Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΚ: Από τη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Παπαδόπουλος που σφυρίζει κι ο βοηθός Νατσιόπουλος. Από τη Χαλκιδική ο άλλος βοηθός Χριστάκογλου. Λες και η Ρωσική Αρκούδα κάνει πλάκα στη Τίγρη. Θα δώσει μόνο τα σπόρια στην έδρα, ο Παπαδόπουλος, η θα το τεντώσει το σκοινί μέχρι τέρμα;

Άρης-Λάρισα: Από τους καλούς διαιτητές ο Τζοβάρας.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Του Συνδέσμου Αθηνών ο Παπαπέτρου κι ο Δημητρίου της ΕΠΣΑ φιλιέται με τη Τίγρη στο στόμα. Ο Παπαπέτρου ωστόσο δεν είναι κανένα παιδάκι. Ξέρει να το πηγαίνει από μόνος του το γράμμα. Πέρυσι στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του νεαρού Στρούγγη στον Μακ. Δεν μπορεί να είναι τυχαίος ο ορισμός του. Προβληματικός ο βοηθός Καμπούρης, με σωστές κατά κανόνα υποδείξεις ο Καρατζίκας. Παρατηρητής ο Τεροβίτσας, που στο παρελθόν έχει «στείλει» τον Παπαπέτρου.

Ολυμπιακός-Γιάννενα: Λίγος σαν διαιτητής ο Φωτιάδης. Καλοί και οι δύο βοηθοί Ακριβός και Δημητριάδης. Τέταρτο βάλανε τον Ευαγγέλου, που πέρυσι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, είχε δώσεις το πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού για μαρκάρισμα του Σισέ έξω από τη περιοχή.

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Καινούργιος στον πίνακα ο Γρατσάνης χωρίς να έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Λεβαδειακός-Απόλλωνας: Από τους καινούργιους και ο Μανούχος, με καλές διαιτησίες στη Β Εθνική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ