«Πως θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα;»

«Πως θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα;»

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος, αλλά δεν…

Συζητούν πολλοί από τη 2η αγωνιστική, το… αυτονόητο: «Πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα» με αυτές τις διαιτησίες που ήδη φρόντισαν να εξηγήσουν λιτά και κατανοητά το περιβάλλον Σούπερ Λιγκ και για τη νέα χρονιά.

Προβληματίζεται μπόλικος κόσμος. Το συζητούν σε τεύχη όμως. Την πρώτη αγωνιστική μετά τη «τούμπα» του Πρίγιοβιτς στην Τούμπα ο Νότος και τα… νεροπίστολα, τη 2η μετά την βουτιά του Μάνταλου στην Τρίπολη αλλά και εκείνο το «πέντε μέτρα πίσω» οφσάιντ του Ακπόμ στη Νέα Σμύρνη, ο Βορράς που δεν καταλαβαίνει ότι αυτή η φασαρία ήδη έχει αρχίσει και μπλοκάρει το… μυαλό του σε μια σεζόν που προφανώς και είναι το απόλυτο φαβορί έχοντας… φροντίσει από νωρίς.

Δεν έχουν άδικο να προβληματίζονται και πάνω και κάτω. Έχουν άδικο όμως να ασχολούνται με… το χορτάρι και με το ποιο «εργαλείο» θα κάνει την πιο εντυπωσιακή δουλειά. Αν τον λένε δηλαδή Παπαδόπουλο ή Κουτσιαύτη.

Το νυστέρι δεν χειρουργεί από μόνο του. Το χέρι είναι το πρόβλημα. Και το ακόμη μεγαλύτερο πως εδώ οι καθηγητές χειρουργικής είναι δύο και όχι ένας.

Φτάσαμε λοιπόν εκεί που τελειώσαμε πέρσι. Οι Πόντιοι είναι στα όπλα. Ο Ιβάν φοβάται τον Τίγρη και ο Τίγρης τον Ιβάν. Ο Βορράς έχει την ΕΠΟ, ο Νότος κατάφερε με την περσινή παραμύθα της «Εξυγίανσης» να ξυπνήσει τους… πεθαμένους και ας κάνουν στη πάντα όλοι οι υπόλοιποι (οι άμαχοι) γιατί… λερώνει!

Τα υπόλοιπα ας τα εξηγήσει η Τρίπολη που πέρασε διπλή περιποίηση στις πρώτες αγωνιστικές από τους Δικέφαλους.

Να μπει στη μέση το Κράτος; Αποκλείεται. Εδώ ο Βασιλειάδης κάθε φορά που μιλά πατά το χρονόμετρο για να διαπιστώσει πόσο θα του πάρει να γίνει ρεζίλι. Το χθεσινό με τη φωτοβολίδα ευθείας βολής ίσως… να έσπασε μάλιστα το ρεκόρ του Υφυπουργού που έτσι όπως το πάει καλά θα κάνει να δηλώσει επόμενη εκλογική του έδρα τη Σαντορίνη: Τόσο γραφικός…

Να πάει το θέμα ψηλότερα; Μα η σεζόν είναι προεκλογική οπότε ας κόψει ο καθένας το λαιμό του, αρκεί να είναι μακριά από του Μαξίμου που ψάχνει απεγνωσμένα κάθε παλιό και νέο φίλο για να μην διασυρθεί στο δικό του… ματς που έρχεται.

Να καθαρίσει ο Γραμμένος; «Εδώ γελάμε» δίχως να χρειάζονται άλλα λόγια. Αν έχει βγει από τη ντουλάπα που κρύβεται από το περσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το πολύ-πολύ να κάθεται κλειδωμένος στο γραφείο του. Μη χάσει την καρέκλα…

Να βοηθήσει ο τουρίστας με τον μισθό των 22.000 ευρώ που παριστάνει τον αρχιδιαιτητή; Ποτέ. Να τα βρουν οι ομάδες; Επίσης. Το γυαλί ράγισε και δεν κολλάει.

Μια πιθανότητα υπάρχει. Να γίνουν εκλογές στην Ομοσπονδία, αλλά δεν τολμά κανείς. Οπότε μην ασχολείστε. Από μακριά και αγαπημένοι, παρατηρώντας τον πόλεμο της… ζούγκλας.

ΥΓ. Ντέρμπι χωρίς ξένους διαιτητές δεν γίνονται.

ΥΓ2: Γιατί ο Παντελίδης αλλιώς τα είπε για τον Βορρά και αλλιώς για τον Νότο; Λεπτομέρειες προσεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ