Ο Κόντης έκανε «πατάτα» με Ραμίρεθ, ο Μονεμβασιώτης πήρε μόνος του «Ματζούρ»!

Ο Κόντης έκανε «πατάτα» με Ραμίρεθ, ο Μονεμβασιώτης πήρε μόνος του «Ματζούρ»!

Ο Μονεμβασιώτης χάνει την υπομονή του με τον Κόντη και τις επιλογές του στον Απόλλωνα Σμύρνης και η συνεργασία τους διανύει τις πρώτες (πολύ) δύσκολες ημέρες της.

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλων Σμύρνης είναι γνωστό ότι δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Εγωιστής, ξερόλας, χωρίς υπομονή και ευθυνόφοβος. Επικίνδυνος συνδυασμός όλα αυτά που έχουν αναγκάσει ακόμα και τον ίδιο του τον γιο να σηκώσει αυτό το καλοκαίρι τα χέρια του ψηλά.

Σε χρόνο dt φέρνει και διώχνει προπονητές, παίκτες και τεχνικούς διευθυντές. Με τον Γιάννη Κόντη να αναλαμβάνει αυτό το δύσκολο πόστο περίπου στα μέσα Αυγούστου. Ο πρώην κουμανταδόρος του Αρη, ερχόταν με υστεροφημία και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης τον υποδέχτηκε με μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση.

Μετά τις πρώτες μέρες που ήταν στα μέλια και στις αγάπες, ο ιδιοκτήτης του Απόλλων έχει αρχίσει να στραβώνει και μαζί του. Και οι ποδοσφαιριστές που έχει φέρει δεν κάνουν την διαφορά και το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το θέμα του προπονητή. Ο Κόντης το πήρε πάνω του και επέμενε σε τεχνικό από την Ιβηρική. Ο Αλκαράθ όπως σας είχαμε αποκαλύψει δεν του έκατσε αφού αρνήθηκε και τις δυο επίσημες προτάσεις ενώ και οι υπόλοιποι υποψήφιοι έβρισκαν πολύ λίγα τα χρήματα που πρόσφερε.

Ετσι φτάσαμε στην επιλογή του Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της Πέμπτης, παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Κόντη και την Παρασκευή όταν πήγε στο γραφείο να υπογράψει ζήτησε λίγο χρόνο για να πιάσει δουλειά αφού θα έπρεπε πρώτα να λύσει κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που υπήρχαν με άλλο σύλλογο.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Μονεμβασιώτη, ο οποίος τον τελείωσε άμεσα και άναψε πράσινο στην πρόσληψη Ελληνα τεχνικού, με τον Γιάννη Ματζουράκη να είναι ο εκλεκτός και αυτός που θα «τρέξει» την ομάδα της Ριζούπολης από εδώ και πέρα. Φυσικά, το αφεντικό του Απόλλωνα έριξε όλο φταίξιμο στον Κόντη για τη νέα αποτυχία του. Με τον ατζέντη να χάνει πολλούς πόντους και την εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου. Με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ