Για το «2 στα 2»

Για το «2 στα 2»

Ταμείο είχαμε πάει με την Εθνική μας στην πρεμιέρα του Nations Cup, ταμείο ψάχνουμε και στη δεύτερη προσπάθειά της.

Ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των Εθνικών συγκροτημάτων, ολοκληρώνονται και οι περίεργες για το στοίχημα μέρες. Τουλάχιστον παίζει η ελληνική ομάδα, οπότε θα έχουμε μια ωραία αφορμή να δούμε ποδόσφαιρο το βράδυ.

Από το Ταλίν λοιπόν, οι παίκτες του Σκίμπε ταξιδεύουν στη Βουδαπέστη. Κοιτάζουμε πρώτα τις αποδόσεις. Στο 2,60 προσφέρονται οι Μαγυάροι, στο 2,75 η ισοπαλία και επίσης στο 2,75 η Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Εθνική μας αν διακρίνεται για κάτι εδώ και 15 χρόνια, όσοι προπονητές κι αν περάσουν, είναι για το ότι αρνείται να χάσει. Δυσκολοκατάβλητη ήταν, δυσκολοκατάβλητη παραμένει.

Για την κερδίσει κάποιος, θα πρέπει να αποδώσει πολύ καλύτερα και αν δεν είναι ποιοτικά ανώτερος ούτως ή άλλως, θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτή η Ουγγαρία λοιπόν που ως επί το πλείστον απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα (εξαίρεση οι φορ Άνταμ και Ρόλαντ Ζάλαϊ, ο μέσος Άνταμ Νάγκι και ο τερματοφύλακας Γκουλάσκι), δεν μας γεμίζει το μάτι. Έχασε και από τη Φινλανδία στην πρεμιέρα, με τους νικητές, πέραν του γκολ να έχουν και δύο δοκάρια. Χ2 μεγάλων αποδόσεων λοιπόν.

Από εκεί και πέρα, ούτε η Εσθονία μας έπεισε για τις δυνατότητές της και ειδικά για την αμυντική της λειτουργία. Αν οι γηπεδούχοι Φινλανδοί κινηθούν σύμφωνα με τα δικά τους στάνταρ, εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Τέλος, παρατηρούμε και το ματς της Ισλανδίας (συνετρίβη με 6-0 από την Ελβετία) με το ανεβασμένο και με μουντιαλική αποστολή Βέλγιο. Δεν χωρούν πολλές αναλύσεις εδώ. Διπλό και Over.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ