Πιο δύσκολη από το 1,35 η συνάντηση της Κρήτης

Πιο δύσκολη από το 1,35 η συνάντηση της Κρήτης

Ωραία μέρα για στοιχηματική κουβέντα και βέβαια για ποντάρισμα.

Οι χαμηλές αποδόσεις ανέκαθεν προσέλκυαν μόνο τους παίκτες του στοιχήματος που έχουν μάθει να ποντάρουν υπέρογκα ποσά στα λεγόμενα «σίγουρα στάνταρ». Βρίσκουν ένα – δύο μεγάλα φαβορί και τα υπερφορτώνουν. Επειδή όμως ρίχνουν στη φωτιά πολλά ευρώ θα ξεσκονίσουν κάθε πληροφορία πριν πετάξουν τα λεφτά τους. Και όταν σιγουρευτούν, θα το «βομβαρδίσουν» το σημείο. Και όταν μαζευτούν πολλοί «βομβιστές» σε ένα φαβορί, η απόδοσή του θα πέσει.

Παρατηρούμε τώρα τη μάχη του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη. Ο βασικός πάροχος στοιχήματος στη χώρα προσφέρει το διπλό στο 1,35. Και η απόδοση αυτή έχει μείνει απείραχτη τουλάχιστον μέχρι τη νύχτα της Παρασκευής. Γιατί έχει μείνει απείραχτη; Γιατί ακόμα δεν έχουν πείσει οι Θεσσαλονικείς. Και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν πείσει, οι τιμές τους εμφανίζονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Και φυσικά κανείς σώφρων μεγαλοπαίκτης δεν θα ρίξει χρήματα στο εν λόγω ματς πριν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Να σημειωθεί ότι οι υπόλοιπες εταιρείες ανεβάζουν την απόδοση του διπλού. Μέχρι και στο 1,50 τη βλέπουμε πλέον. Δεν θεωρούν εύκολη την αποστολή του Δικεφάλου.

Ο άσος της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο κυκλοφορεί γύρω από το 1,30, επίσης με ανοδικές τάσεις.

Ώρα για παιχνίδι

Και αφού αφήσαμε στην άκρη τα ψιλολόγια των προσδοκώμενων επικρατήσεων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ας δούμε κάτι πιο σοβαρό. Γράφαμε χθες ότι κοντράρεται ο Απόλλων για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουμε στα υπ’ όψιν μας ότι ο εκ Σμύρνης ορμώμενος σύλλογος άλλαξε προπονητή, όμως δεν γίνεται να μην υπολογίσουμε ότι απογοήτευσε και έχασε χωρίς να σκοράρει ούτε μια φορά στην εστία της Λάρισας και του Λεβαδειακού. Και ο ΠΑΣ απογοήτευσε, όμως έπαιξε εκτός Ιωαννίνων με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πώς να μην απογοητεύσει; Χ2 μεγάλων αποδόσεων.

Στη Σουηδία το πρωτάθλημα έφτασε στην 21η από τις 30 αγωνιστικές. Στην τελική ευθεία δηλαδή και σε αυτές τις περιπτώσεις οι ομάδες που έχουν στόχους δεν αντέχουν απώλειες. Δεν υπάρχει χρόνοας για να καλυφθούν. Η πρωταθλήτρια Μάλμε αντεπιτίθεται. Προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες και στις τέσσερις τελευταίες δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ. Χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να προλάβει το τρένο της ευρωπαϊκής εξόδου. Προσπαθεί να υποχρεώσει τη γηπεδούχο Έστερσουντ στην τέταρτη διαδοχική ήττα. Ας τα καταφέρει… Διπλό του 2,10, καθώς δεν είναι αμελητέα ποσότητα ο σύλλογος από το Έστερ.

Στη Γερμανία θυμόμαστε ότι η Χοφενχάιμ έχασε από τη Μπάγερν στο Μόναχο με ψεύτικο πέναλτι και στη δεύτερη αγωνιστική νίκησε με ανατροπή τη Φράιμπουργκ. Σήμερα παίζει στο Ντίσελντορφ, απέναντι στη νεοφώτιστη Φορτούνα, το ρόστερ της οποίας δεν συγκρίνεται σε ποιότητα με αυτό των αντιπάλων της. Αν πιέσει, θα «τιμωρηθεί» από τα αμυντικά κενά που θα προκύψουν και αν κλειστεί στην άμυνά της, κάποια στιγμή θα δεχτεί γκολ… Διπλό, επίσης ωραίας απόδοσης.

Στο μεταξύ, μας αρέσουν και δύο Over. Στο Ίντερ – Πάρμα και στο Γκενκ – Άντερλεχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ