Τα κεφάλια μέσα κύριοι της Super League

Τα κεφάλια μέσα κύριοι της Super League

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για να μπουν στη μάχη των ντέρμπι και της Ευρώπης. 3, 2, 1 πάμε…

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά η επιστροφή των ομάδων στις υποχρεώσεις μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής, θα κρίνει πολλά για το μέλλον τους.

Και αναφέρομαι ειδικά, σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ που είναι οι τρεις που θα διεκδικήσουν την κούπα, δεν χωράει αμφιβολία αυτό, και παράλληλα εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Το… κοκτέιλ των ντέρμπι και των υποχρεώσεων σε Champions και Europa League που ακολουθεί είναι «εκρηκτικό» και περιμένω να δω πως θα αντιδράσουν οι τρεις.

Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα που θα χάσει στην αρχή τον Πρίγιοβιτς λόγω τραυματισμού. Θα μπορέσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασκάλη. Προσωπικά πιστεύω, ότι δεν θα μπορέσει και ότι όσο και αν έχει αλλάξει η κατάσταση στον «Δικέφαλο» σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ δεν θα γλυτώσει τις απώλειες. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του Ρουμάνου πως θα τον χειριστεί.

Προσωπικά πάντως, δεν τον έχω σε εκτίμηση ούτε για τις προπονητικές του ικανότητες, ούτε για τον χαρακτήρα του, αν κρίνω από τις δηλώσεις του.
Άγιαξ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Μπενφίκα, Ολυμπιακός είναι το πρόγραμμα της ΑΕΚ, μετά τον αποψινό αγώνα με τον Πανιώνιο όπου θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα, θα το πάρει το τρίποντο. Η ώρα της κρίσης λοιπόν, έφτασε για την Ένωση.

Το γεγονός ότι δεν έγιναν μεταγραφές, δεν έχει ξεχαστεί στους φιλάθλους της και στην πρώτη στραβή η γκρίνια πιστεύω ότι θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Αν ο Ουζουνίδης καταφέρει και περάσει τα προβλήματα, που ίσως βρει μπροστά του, θεωρώ ότι στη συνέχεια ο δρόμος θα είναι ανοιχτός.

Όσο για τον Ολυμπιακό τέλος, μπαίνει στην κούρσα με τον Τουρέ να προσπαθεί να καλύψει το χαμένος έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όταν το κάνει, θα βοηθήσει και αυτός σημαντικά την ομάδα του Πειραιά που έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι και μπαίνει σχετικά νωρίς στα βαθιά. Έχει όμως, την ποιότητα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες.

Με την ελπίδα λοιπόν, να λείψουν τα φαλτσοσφυρίγματα από τους Έλληνες ή τους ξένους διαιτητές που θα επιλέξει ο Μέλο Περέιρα, το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει ξανά στη ζωή μας. Ας το απολαύσουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ