«Τι να κάνουμε τον Γκάνσο; Εχουμε τον Φορτούνη»

«Τι να κάνουμε τον Γκάνσο; Εχουμε τον Φορτούνη»

To10.gr αποκαλύπτει το ραντεβού της «Elenko Sports» με τον Ολυμπιακό, την πρόταση για τον Γκάνσο και το «άκυρο» του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ, αλλά και έναν... τερματοφύλακα!

Πολλές «ζουμερές» μεταγραφικές ιστορίες γίνονται γνωστές μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ιστορίας που πάντοτε αρέσουν και ενδιαφέρουν. Ιστορίες που συχνά δίνουν και το στίγμα του πώς κινήθηκε μια ομάδα στις μεταγραφικές υποχρεώσεις της. Και κυρίως εάν άλλαζε στόχευση και κατεύθυνση, αναλόγως των προτάσεων των ατζέντηδων και όχι του σκάουτινγκ και του πλάνου που είχε καταρτίσει.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αν και έκανε πάνω από 20 προσθήκες και ήταν σημαντικότερος «παίκτης» του ελληνικού μεταγραφικού παζαριού, δεν παρέκκλινε από τις προτεραιότητές του. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι δεν «γλυκάθηκε» από την πληθώρα προτάσεων που του έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Με την περίπτωση του Γκάνσο να είναι ενδεικτική.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος της Σεβίλλης, είναι ένα πολύ σημαντικό όνομα. Ενας παίκτης που στο πρόσφατο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας και γενικώς μία πολύ ποιοτική περίπτωση. Η οποία, ωστόσο, δεν απασχόλησε τους Ερυθρόλευκους. Παρά το γεγονός ότι σε ραντεβού που έλαβε χώρα μεταξύ των Ερυθρόλευκων και της «Elenko Sports», μεταφέρθηκε στην πλευρά των Πειραιωτών ότι επρόκειτο για εξαιρετικά συμφέρουσα περίπτωση, λόγω του χαμηλού κόστους.

Η απόφαση της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού ήταν άμεση και η περίπτωση του Γκάνσο δεν τέθηκε ποτέ προς συζήτηση, καθώς απορρίφθηκε. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αναφέρουν απολύτως λογικά ότι «δεν χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Γκάνσο από τη στιγμή που έχουμε τον Φορτούνη».

Κάπως έτσι και από τη στιγμή που ποτέ δεν τέθηκε θέμα να πάει στην ΑΕΚ (1.000.000 € συμβόλαιο γαρ), ο παίκτης που ανακάλυψε πριν από 11 χρόνια ο… Τζιοβάνι για τη Σάντος, παραχωρήθηκε δανεικός για έναν χρόνο στη γαλλική Αμιέν, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να ξεπεράσει τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών.

Στο ραντεβού μεταξύ της βραζιλιάνικης εταιρείας και του Ολυμπιακού έπεσε στο τραπέζι και ένα όνομα Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Για τον εν λόγω παίκτη οι Ερυθρόλευκοι ψάχτηκαν μέσω του τμήματος σκάουτινγκ, ρώτησαν και τελικά ενημέρωσαν ότι δεν θα ασχοληθούν. Παρότι επρόκειτο για παίκτη με καλό βιογραφικό, από μεγάλη ομάδα, με κοινοτικό διαβατήριο και σε καλή ηλικία (30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ