Ακυρο στο φινάλε

Ο Λεβαδειακός πήγε να κάνε το κόλπο γκρόσο με τον Τσουκαλά αλλά αυτός προτίμησε να μείνει άνεργος…

Ακυρο στο φινάλε | to10.gr

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που βρίσκει αρκετούς ποιοτικούς Ελληνες ποδοσφαιριστές άνεργους ακόμα και μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους.

Ενας από αυτούς είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο έμπειρος κεντρικός μέσος, έχει πολύ υψηλό κασέ, το οποίο «έχτισε» με την απόδοση του στα Γιάννενα και διατήρησε στον Αστέρα Τρίπολης αλλά ακόμα και στο πεντάμηνο πέρασμα του από τον Απόλλων Σμύρνης.

Το καλοκαίρι δεν πήγε όπως το περίμενε, αφού είχε υψηλές βλέψεις αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα. Ούτε ο Αρης με τον οποίο βρισκόταν σε συζητήσεις αλλά ούτε αρκετές κυπριακές ομάδες από το πάνω ράφι δεν του κατέθεσαν επίσημη πρόταση. Αντίθετα ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες οι οποίες δεν προσέγγιζαν τα υψηλά οικονομικά δεδομένα που είχε στο μυαλό του. Σταδιακά έριξε το κασέ του αλλά το πουλάκι είχε πετάξει.

Ακόμα και την Παρασκευή, την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον πίεσε αρκετά ο Λεβαδειακός αλλά αυτός προτίμησε να ρισκάρει και να παραμείνει άνεργος παρά να ρίξει σχεδόν στο ήμισυ το κασέ του. Τώρα η μόνη διέξοδος είναι το εξωτερικό…

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο