Έχει ελπίδα η ΑΕΚ;

Έχει ελπίδα η ΑΕΚ;

Πρεμιέρα με ταμείο κάναμε στο Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ανατροπή στη Μονακό, έμεινε στο No Goal το ματς του Αστέρα με τη Νάπολι και ανέβηκε στο Goal η αναμέτρηση της Ίντερ με την Τότεναμ. Το γινόμενο των παραπάνω υπερδιπλασιάστηκε με τα 4-6 γκολ στο Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωραίο ταμείο για να μας φτιάχνει τη διάθεση πριν κοιμηθούμε και μολις ξυπνήσουμε.

Πάμε τώρα να δούμε κάποια πράγματα σχετικά με την προσπάθεια της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ζει και αναπνέει για να τη δει ξανά στους ομίλους του ανώτατου θεσμού. Τρέφει και μεγάλες προσδοκίες, έτσι είναι οι οπαδοί.

Το θέμα όμως είναι και πως τη βλέπουν οι πιο ψύχραιμοι, οι πιο κυνικοί. Συμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες λοιπόν, θα είναι τεράστια έκπληξη είτε να τερματίσει δεύτερη είτε τρίτη.

Σε όμιλο που φιγουράρει η Μπάγερν, δεν υπάρχει ζήτημα πρωτιάς. Ένα και …τίποτα προσφέρει το ενδεχόμενο αυτό. Το να πάρει η Μπενφίκα τη δεύτερη θέση προσφέρεται μέχρι και 2. Το να την πάρει ο Άγιαξ ανεβαίνει μέχρι και 2,40, ενώ οι πιθανότητες της ομάδας του Ουζουνίδη αντανακλούν σε απόδοση 8.

Όσο για τον αποψινό αγώνα, ο άσος των Ολλανδών ίσα που φτάνει στο 1,40 και το διπλό απογειώνεται στα ύψη μεταξύ 8 και 11.

Μένει να δούμε λοιπόν αν η Ένωση θα μπορέσει μα διαψεύσει τους μπουκ και να χαροποιήσει το κοινό της.

Τι κάνουμε σήμερα;

Βλέποντας οτι ο Κριστιάνο Ρονάντο πήρε μπρος και αγωνίζεται στην αγαπημένη του φάση της προσφιλής γι’ αυτόν διοργάνωσης, εκεί δηλαδή που σημειώνει κάθε χρόνο τα περισσότερα γκολ, θα περιμένουμε να χτιστεί ξανά (anytime) σκόρερ.

Το ίδιο πιστεύουμε και για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο ματς της Μπενφίκα με τη Μπάγερν.

Κλείνουμε τριάδα με το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γιουνγκ Μπόις είναι άπειρη και αμυντικά δεν μας έχει συνηθίσει σε υπερβάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ