Τζίροι Champions League στην Τούμπα

Μεγάλα ποσά και στα περισσότερα ματς του Europa League * Η πρώτη στοιχηματική γεύση από τα ματς της τέταρτης αγωνιστικής.

Τζίροι Champions League στην Τούμπα | to10.gr

 

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος αγώνες που συμμετέχουν ελληνικές ομάδες. Εξαίρεση αποτελούν αυτές που εμφανίζονται χρόνο με το χρόνο στη φάση των ομίλων του Champions League.

Τα ανάλογα ματς του Europa League περνούσαν συνήθως σε δεύτερη μοίρα. Δέχονταν κεφάλαιο, αλλά όχι κάτι το φοβερό. Εξαίρεση αποτελούσαν πάντα τα ματς των αγγλικών ομάδων, όπου «φορτώνονται» πάντα και σχεδόν κατά κανόνα. Έτσι και η χθεσινή αναμέτρηση της Τούμπας ήταν η πλέον υπερφορτωμένη όλου του προγράμματος. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, είχε πέσει 1,3 εκατομμύριο ευρώ, με το 60% να τοποθετείται στο διπλό. Το εν λόγω σημείο ξεκίνησε από το 1,80 και έφτασε μέχρι και το 1,55. Στο 90’ το κοντέρ του μεγαλύτερου στοιχηματικού ανταλλακτηρίου παγκοσμίως είχε φτάσει στο 3.821.473 ευρώ. Μόνο στην αγορά του 1-2-Χ όλα αυτά.

Όσο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέτις, αργά το απόγευμα άλλαξε η τάση και από εκεί που έπεφτε συνέχεια ο άσος, άρχισε να παίρνει κεφάλαιο το Χ και το διπλό. Τη στιγμή που ξεκινούσε ο αγώνας η απόδοσή του είχε ανεβεί στο 2,68 (στο ανταλλακτήριο) και είχε συγκεντρώσει το 37% σε κεφάλαιο περίπου 350.000 ευρώ. Το ποσό μαζί με το Live έφτασε στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ στο φινάλε.

Κέρδισε το κοινό ο Άρης

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε και το νέο κουπόνι με το τεράστιο αγωνιστικό πρόγραμμα του τετραημέρου. Την Κυριακή διεξάγεται η σπουδαιότερη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά δεδομένου ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιζε χθες μέχρι τη νύχτα, πρέπει να περιμένουμε. Θα μιλήσουμε για αυτό το ματς στον καιρό του. Το ίδιο για το Πανιώνιος – Ολυμπιακός.

Θα σταθούμε στα παιχνίδια του Σαββάτου. Ο Αστέρας Τρίπολης (1,40) κυκλοφορεί ως μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά της νύχτα Πέμπτης είδαμε κινητικότητα στο Χ και στο διπλό. Το πώς δικαιολογείται αυτό δεν το γνωρίζουμε. Απλά το σημειώνουμε.

Φαβορί και ο Ατρόμητος (1,50) απέναντι στη Λάρισα, αλλά εδώ δεν έχει κινηθεί φύλλο.

Το ματς της ημέρας γίνεται στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ να αναμετράται με τον Άρη. Το διπλό θα πέσει αισθητά. Το έντυπο κουπόνι γράφει 2,45, αλλά πριν καν κυκλοφορήσει η τιμή του έπεσε στο 2,35 και μάλλον έπεται συνέχεια, γιατί βλέπουμε τους ίδιους αριθμούς και στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο