Τρελή αύξηση 300% σε Πέλκα και κατάργηση της ρήτρας!

Τρελή αύξηση 300% σε Πέλκα και κατάργηση της ρήτρας!

Η πρόταση της Φενέρ αλλάζει το οικονομικό στάτους του μέσου του ΠΑΟΚ. Προχωρούν οι επαφές με τον Κουτσολιάκο για επέκταση συμβολαίου, αύξηση... 300% και αφαίρεση της ρήτρας των 7.500.000 €!

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται και αρκετά συμβόλαια λήγουν. Αλλά η μεγάλη προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να διατηρήσει… χαρούμενο τον Δημήτρη Πέλκα. Η απόρριψη της πρότασης της Φενέρμπαχτσε, που θα πενταπλασίαζε τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή (σ.σ. του προσφέρθηκε συμβόλαιο με απολαβές που άγγιζαν το 1.500.000 € τον χρόνο, αναγκάζει τους Θεσσαλονικείς να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. πολύ μεγαλύτερο αυτό που έχει τώρα, όπως άλλωστε ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι επαφές του Δικεφάλου με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικά μαντάτα. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, ο Πέλκας αναμένεται να λάβει αύξηση που θα φτάσει έως και το 300% του ετήσιου μισθού του!

Συγκεκριμένα, τις 300.000 € τον χρόνο, που προβλέπει η τρέχουσα συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 24χρονο επιτελικό μέσο, αναμένεται να ανέβει στις 900.000 €. Ποσό που κατά τον παίκτη, τους εκπροσώπους του, αλλά και τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, ανταποκρίνεται στην αξία, την ηλικία, την προοπτική, αλλά και τη σημαίνουσα θέση που έχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα, ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι και η… εκτόξευση ή οριστική κατάργηση της ρήτρας που προβλέπεται στο τρέχον συμβόλαιο του Πέλκα και η οποία ανέρχεται στα 7,5 εκατ. ευρώ. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να την αφαιρέσουν, ώστε να είναι στο χέρι της διοίκησης να αποφασίσει πόσο, πότε και σε ποιον θα πουλήσει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ