Χάνει τα κεκτημένα της η ΑΕΚ

Χάνει τα κεκτημένα της η ΑΕΚ

Αλλάζουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο...

Άραγε θυμούνται πολλοί οτι η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας; Γιατί μία ματιά στο έμψυχο δυναμικό της και στη βασική 11άδα της δείχνει ότι θα πρέπει να γίνουν θαύματα για να απολαύσει επιτυχίες σαν τις περσινές.

Βασικά και πέρσι …θαύματα έγιναν. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κατάρρευση του Ολυμπιακού στο δεύτερο γύρο και τις πολλαπλές τάσεις αυτοκτονίας του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια όμως τι γινεται; Το υλικό της είναι υποδεέστερο του περσινού και οι λύσεις της περιορισμένες. Όσο καλά και να παίξει, όταν λείπουν οι σημαντικές μονάδες από τις γραμμές της, το θετικό αποτέλεσμα θα το πανηγυρίσει απλά η ομάδα με τους καλύτερους παίκτες. Αυτή ήταν η διαφορά της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Τα βλέπει όλος ο κόσμος αυτά. Τα βλέπουν φυσικά και οι στοιχηματικές. Γι’ αυτό και απομακρύνουν την Ένωση από τη μάχη του τίτλου. Υπενθυμίζουμε οτι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν δεύτερο φαβορί με τιμές μεταξυ 2,5 και 2,85.

Πλέον είναι τρίτο με απόδοση γύρω από το 6,00! Την πέρασε προ καιρού ο δεύτερος επικρατέστερος Ολυμπιακός και παραμένει πίσω απο τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει να προσφέρεται στο 2 και κάτι έναντι (μέχρι και) 2.80 του Ολυμπιακού.

Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει πού είναι το σωστό και πού το λάθος. Ειδικά για το δίδυμο της κορυφής που μονομαχεί αυτή την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ