Οι πρώτες ενδείξεις

Οι πρώτες ενδείξεις

Παρουσιάζουμε τις διαφορές των αποδόσεων ανάμεσα στο έντυπο πρόγραμμα και στο μέσο όρο των κορυφαίων διαδικτυακών εταιρειών.

Παρατηρούμε τους αγώνες με βάση τη μέρα και την ώρα έναρξής τους. Το πρόγραμμα του Σαββάτου λοιπόν ξεκινά το απόγευμα με την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Παναιτωλικό. Το έντυπο κουπόνι παρουσιάζει τον άσο στο 2,15 και το διπλό στο 3,25. Η τάση δείχνει άσο, καθώς στο εξωτερικό προσφέρεται μέχρι και στο 2,20. Αναμένεται να τον δούμε να πέφτει και στο κουπόνι του βασικού στοιχηματικού παρόχου στη χώρα.

Ακολουθεί το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 1,55 προσφέρονται οι «πράσινοι» και στο 5,00 οι Ηπειρώτες. Παρόμοιες οι τιμές και στην ξένη αγορά, χωρίς να εμφανίζεται κάποια ιδιαίτερη τάση.

Το ΟΦΗ – ΑΕΚ δεν μπορείτε να το ποντάρετε στα πρακτορεία για τους γνωστούς λόγους. Αλλού βρίσκουμε τους Κρητικούς μεταξύ 5,95 και 6,25 και την Ένωση ανάμεσα 1,54 και 1,51. Ελαφριά κίνηση προς το διπλό έχουμε, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Την Κυριακή γίνεται έναρξη προγράμματος στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων (2,80) παίζει με τον Πανιώνιο (2,40). Ο άσος χαμηλώνει αισθητά (μέχρι 2,65). Αν συμβαίνει αυτό στις υπόλοιπες εταιρείες, θα πέσει και στον ΟΠΑΠ. Ενδέχεται να έχουμε πτώση και στο διπλό γιατί η αφετηρία των ξένων είναι το 2,50. Εδώ δεν έχουμε συγκεκριμένη τάση, αλλά κάτι σαν «εξορθολογισμό» των αποδόσεων των βασικών σημείων.

Πάμε και στη Λιβαδειά. Λεβαδειακός (3,50) από τη μία, Ατρόμητος (2,05) από την άλλη. Απείραχτο το παιχνίδι στο εξωτερικό. Διεξάγεται και Κυριακή. Θα χρειαστεί χρόνος για να φανεί κάτι. Για την ώρα μπορούμε να πούμε ότι ο άσος φτάνει στους ξένους μέχρι 3,25 και το διπλό έως και το 2,25.

Το ίδιο ισχύει και με το Άρης (1,95) – Αστέρας Τρίπολης (3,85). Η νίκη των γηπεδούχων είχε ξεκινήσει στην παγκόσμια αγορά από το 1,80 και το ξημέρωμα της Παρασκευής έφτανε μέχρι και το 2,00, μάλιστα με συνεχόμενες ανοδικές τάσεις. Το διπλό ξεκίνησε από το 3,65 και την ώρα που γράφαμε αυτό το κείμενο το βλέπαμε μέχρι και στο 3,85. Συμφωνούν Έλληνες και ξένοι.

Για το τέλος αφήσαμε το Νο 1 ματς της αγωνιστικής. Κυριακή βράδυ διεξάγεται. Ο Ολυμπιακός δίνεται στο 2,25 και ο ΠΑΟΚ στο 2,90. Δύσκολο να διατηρηθούν οι αποδόσεις ως έχουν. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρονται μέχρι και στο 2,15 στο εξωτερικό και το διπλό (έχει ανοδικές τάσεις) ανεβαίνει έως το 3,15.

Το παιχνίδι της Λαμίας με τη Ξάνθη διεξάγεται Δευτέρα, οπότε υπάρχει πολύς καιρός για να συγκρίνουμε τιμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ