Το βέτο Τεννέ

Το βέτο Τεννέ

Ποιος είναι ο όρος για να επιστρέψει ο έμπειρος προπονητής στον Απόλλων του..

Προπονητοφάγος ο Κούγιας αλλά σαν τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη δεν έχει. Το αφεντικό του Απόλλων Σμύρνης φημίζεται για την οικονομική του συνέπεια αλλά και για το γεγονός ότι αρέσκεται να το παίζει προπονητής. Και για αυτό άλλωστε κάνει την ζωή των τεχνικών πολύ δύσκολη.

Η… μπάλα έχει πάρει ήδη τον Βαλεριάν Ισμαελ και ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο μετράει ώρες- μέρες μέχρι το μοιραίο. Και βρισκόμαστε μόνο στην πέμπτη αγωνιστική.

Τι ψάχνει ο Απόλλων στην πιάτσα; Σε πρώτη φάση ο Μονεμβασιώτης θέλει Ελληνα προπονητή για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του. Επίσης θέλει κάποιον που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και το υλικό της ομάδας διότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θέλει να κάνει τώρα την αλλαγή διότι βλέπει ότι είναι νωρίς και δεν έχει χαθεί το τρένο παρά το πρόγραμμα βουνό που ακολουθεί. Ο Ισπανός δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και να κατανοήσει την ελληνική πραγματικότητα.

Υποψήφιος είναι όποιος μιλάει ελληνικά και δέχεται τον όρο να πάρει μόλις ένα μήνα αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης!

Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει αρνηθεί δις τις προτάσεις τόσο μετά την απόλυση του Ισμαελ όσο και τις προηγούμενες μέρες. Ο Μπάμπης Τεννές έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Μονεμβασιώτη και υπάρχει χημεία μεταξύ τους.

Το πρόβλημα του πολύπειρου τεχνικού είναι άλλο. Συγκεκριμένα δεν θέλει τρίτο άνθρωπο ανάμεσα τους και η… καμπάνα χτυπάει για τον Γιάννη Κόντη. Οπότε στον Απόλλων είτε πρέπει να πάρουν γενναίες αποφάσεις είτε να στραφούν σε άλλες λύσεις. Για να δούμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ