Κοντράρεται η ανεμοδαρμένη ΑΕΚ

Κοντράρεται η ανεμοδαρμένη ΑΕΚ

Από το Ηράκλειο σε όλη την Ευρώπη.

Σούπερ ποδοσφαιρική μέρα ξημέρωσε. Σε όλη την Ευρώπη γίνεται χαμός από ντέρμπι και ματς γεμάτα ενδιαφέρον.

Ας ξεκινήσουμε από τα δικά μας πρώτα. Το παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο …ανεμοδαρμένο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ, τουλάχιστον έτσι λένε οι Κρητικοί, θα διεκδικήσει απόψε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ την τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές.

Όλοι ξέρουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα, όμως σε γενικό πλαίσιο. Σε ειδικό τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Λείπει ο Λιβάγια, λείπει ο Οικονόμου, ο αγώνας γίνεται εκτός ΟΑΚΑ και την Τρίτη ακολουθεί και η Μπενφίκα. Ο συνδυασμός αυτών των σκέψεων προφανώς έχει οδηγήσει παίκτες στο να κοντράρουν το φαβορί και τους μπουκ να αλλάξουν τις αποδόσεις.

Το διπλό λοιπόν από το 1,50 έχει ανεβεί στο 1,85. Το Χ έπεσε στο 3,00 και ο άσος έπεσε στο 4,50 από το 7,00. Προσοχή. Αυτό που γράφουμε είναι η τάση της αγοράς. Τη λαμβάνουμε πάντα υπ’ όψιν μας, χωρίς να σημαίνει ότι θα ποντάρουμε κιόλας.

Η Λάρισα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο άσος ποντάρεται στο εξωτερικό. Εμείς σημειώνουμε αυτά και συγχρόνως σκεφτόμαστε τις πιθανότητες του under 2,5, θεωρώντας ότι η ήττα θα επιφέρει αναταράξεις με Δέλλα στον Παναιτωλικό, οπότε η αγωνιστική φιλοσοφία ενδέχεται έστω μόνο για σήμερα να γίνει πιο ανασταλτική.

Την ελαφριά κόντρα του Παναθηναϊκού που γράφαμε χθες, τη βλέπουμε και στο βασικό κουπόνι της χώρας. Ανέβηκε ο άσος στο 1,60 για χάρη του Χ που έπεσε στο 3,50. Δεν θεωρούμε ότι αυτή η τάση δείχνει κάτι.

Πάμε στην Ευρώπη. Αν η Τότεναμ δεν κερδίσει τη Χάντερσφιλντ που σκοράρει κάθε τρεις εβδομάδες κατά μέσο όρο, θα είναι άξια της μοίρας της. Την ίδια μέρα συγκρούεται η Λίβερπουλ με την Τσέλσι, αμφότερες βασικές της αντίπαλοι για το πλασάρισμα στην τετράδα.

Η Σάλκε έχει ένα από τα ακριβότερα ρόστερ στη Γερμανία. Παρά το γεγονός αυτό, μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Αν δεν κερδίσει τη Μάιντζ, δεν φανταζόμαστε τι θα ακολουθήσει…

Αντίθετα στο Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φανταζόμαστε τι θα ακολουθήσει. Αν νικήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα γράφονται κείμενα περί ενότητας και αντίδρασης και αν χάσει θα φταίει ο Μουρίνιο που έχει φέρει τους ποδοσφαιριστές στα όριά τους. Το σούπερ καλοπληρωμένο 1Χ θα πάρουμε. Τα «σφυριά» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούν να δώσουν ακόμα ένα χτύπημα στη Γιουνάιτεντ.

Να ρισκάρουμε και στο Μπερναμπέου; Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε πτώση και η Ατλέτικο που δεν φοβάται τους «μερένχες», είναι σε στάδιο ανάκαμψης. Χ2 τεραστίων τιμών.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το απολαμβάνουμε το στοίχημα σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ