Ο παίκτης-πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Ο παίκτης-πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Απίστευτα σκηνικά εξελίσσονται κάθε εβδομάδα σε επαρχιακή ομάδα, με ποδοσφαιριστή, την κόρη του προέδρου και τις αποφάσεις για... όλα!

Οι παλιοσειρές διάβαζαν τον τερματοφύλακα-γιατρό, στα τοπικά υπάρχουν αρκετοί παίκτες- προπονητές, ε και από φέτος κυκλοφορεί στην Σούπερ Λιγκ και ο παίκτης- πρόεδρος! Δώστε βάση στην ιστορία που μπορεί να μοιάζει με σενάριο οσκαρικής ταινίας αλλά μέχρι στιγμής κερδίζει ένα χρυσό βατόμουρο.

Ο πρωταγωνιστής είναι νέος, όμορφος, καλλιεργημένος με… προίκα και καλό βιογραφικό. Σε μια από τις συχνές κοσμικές εξόδους του, γνώρισε την κόρη του προέδρου. Ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα. Εδώ και μήνες είναι ζευγάρι και φυσικά έχει γίνει η απαραίτητη γνωριμία με τον μπαμπά.

Ο μπαμπάς γερό πορτοφόλι, χώνει αβέρτα. Το καλοκαίρι φυσικά και τον πήρε στην ομάδα του. Εχοντας δυνατό βιογραφικό, ο παίκτης- γαμπρός δεν άργησε να γίνει ο έμπιστος του πεθερού και ο συμβουλάτορας του. Ούτε λίγο ούτε πολύ έχει μαζέψει και τα φιλαράκια του εκεί. Μιλάμε για ένα παρεάκι 5-6 παικτών, οι οποίοι πλέον έχουν το απόλυτο κουμάντο στα αποδυτήρια αλλά και στην ενδεκάδα.

Βλέπετε ο παίκτης- γαμπρός – πρόεδρος εκτός των άλλων έφερε στην ομάδα και τον προπονητή της αρεσκείας του, έτσι ώστε να χωράνε όλοι οι καλοί. Ακόμα και αν αναγκάζονται να αγωνίζονται σε άλλες θέσεις. Είπαμε δεν πρέπει να χαλάσουμε χατήρι στο παιδί…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ