Χαμός στο live με την ΑΕΚ

Χαμός στο live με την ΑΕΚ

Συγκινήσεις και στο στοίχημα πρόσφερε η απίστευτη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα.

Ξεκινά ο αγώνας και η απόδοση της νίκης της ΑΕΚ ίπταται στο 4,00. Αντίθετα η Μπενφίκα δείχνει επικρατέστερη στο 2,00, τιμή που ακολουθούσε πτωτικές τάσεις όλη τη μέρα και απέσπασε το 65% του συνολικού κεφαλαίου (αρχικά φαίνονταν στη μπάνκα του ανταλλακτηρίου περίπου 500.000 ευρώ).

Μετά το 15’, οπότε το σκορ έγραψε 0-2, η απόδοση της Ένωσης για νίκη ξεπέρασε το 60 και της ισοπαλίας το 25,00. Όσο για το διπλό των «αετών της Λισσαβώνας» έπεσε στο 1,04. Ο ορισμός του 1 και τίποτα δηλαδή.

Η αποβολή του Ρούμπεν Ντίαζ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, άλλαξε τα τότε δεδομένα, χαμηλώνοντας την ανατροπή στο 30,00 και την ισοπαλία στο 9,00. Και στο δεύτερο έγινε χαμός, όπως είδαμε όλοι.

Μείωσε ο Κλωναρίδης, ισοφάρισε κιόλας και ξαφνικά το 30,00 έγινε φαβορί του 2,00 και σταδιακά πιεζόταν προς τα κάτω! Αυτό πήγε χθες να καταφέρει η ΑΕΚ. Να τρελάνει και τις στοιχηματικές πλατφόρμες!

Συνολικά ο τζίρος έφτασε περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Και αν οι παίκτες του στοιχήματος που πόνταραν στην ΑΕΚ τα βάζουν με την τύχη τους, τι να που όσοι εμπιστεύθηκαν τη Μπάγερν; Από το 22’ είδε διαμορφωθεί το 1-1 και το σκορ δεν άλλαξε ποτέ. Ούτε άσος ούτε over 2,5 και στους δύο αυτούς τόπους …θυσίας, χάθηκαν πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο σε μία στοιχηματική εταιρεία…

Σήμερα χαλαρώνουμε και το διασκεδάζουμε. Σκόρερ παίζουμε. Βλέπουμε τις πιθανότητες του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, του Μάρκο Ρόις στο Ντόρτμουντ – Μονακό, του Χάρι Κέιν στο Τότεναμ – Μπαρτσελόνα και πάνω απ’ όλους τον ξεκούραστο (ήταν τρεις αγωνιστικές τιμωρημένος στο γαλλικό πρωτάθλημα) Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ