Γιόχανσον ή Μάνταλος;

Γιόχανσον ή Μάνταλος;

Ο Ελντερ Λόπες θα απαντήσει αρνητικά ή θετικά στην ανανέωση του συμβολαίου του; Ο ρόλος του δίδυμου αδερφού του…

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είχε ενημερώσει την πλευρά του Ελντερ Λόπες ότι θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του πολύ πριν τον σοβαρό τραυματισμό του. Η Ενωση πιστή στις αρχές της δεν εγκαταλείπει τραυματία ποδοσφαιριστή που λήγει το συμβόλαιο του.

Βέβαια οι προσφορές που κάνει ποικίλουν. Στην περίπτωση του Λαμπρόπουλου, τον ανανέωσε με λιγότερα χρήματα από αυτά που είχε σε μια εποχή που γενικώς έριχνε ψαλίδια. Αντίθετα στον αρχηγό της τον Μάνταλο, έδωσε αυτά που ζητούσε αν και πριν την ζημιά πέρσι στη Νέα Σμύρνη, αρνιόταν να φτάσει τόσο ψηλά.

Στην περίπτωση μας ο Λόπες λαμβάνει περίπου 250.000 ευρώ και η πρόταση που είχε κάνει η ΑΕΚ προέβλεπε πολύ μικρή αύξηση. Αντίθετα ο παίκτης συζητούσε από τα 400.000 και πάνω. Ποια θα είναι η πρόταση της ΑΕΚ στην προκειμένη περίπτωση κανείς δεν ξέρει.

Αυτό που γνωρίζουμε όμως σίγουρα είναι ότι πέρσι το καλοκαίρι ο Πορτογάλος μπακ είχε ζήτηση από Τουρκία μεριά. Ο δίδυμος αδερφός του που αγωνίζεται ως δεξί μπακ στην Καϊσερίσπορ τα πηγαίνει περίφημα και φυσικά διαφημίζει τον Ελντερ. Τα λεφτά εκεί ήταν διπλάσια σε σχέση με την Ελλάδα.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του, ο ίδιος δεν ανησυχεί ιδιαίτερα αναφορικά με το καλοκαίρι απλά στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα διότι διάνυε περίοδο φόρμας και θα αγωνιζόταν και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν θα έληγε η τιμωρία του. Και κάπου εκεί έρχεται στην επιφάνεια και η χρηματική ποινή των 40.000 ευρώ που του επέβαλλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που περιπλέκει ακόμα περισσότερα την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Πορτογάλος δεν δέχεται αυτό το πρόστιμο από την στιγμή που δεν προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό, όπως εντέχνως είχε διαρρεύσει από την ΠΑΕ.

Ο Λόπες πιστεύει ότι στο τέλος Μαρτίου θα επανέλθει και θα πάρει όλα τα παιχνίδια του Απριλίου, οπότε θα βγει… ανέγγιχτος στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Γιόχανσον πέρσι είχε τραυματιστεί στις 13 Νοεμβρίου, δηλαδή ενάμισι μήνα αργότερα και για αυτό δεν πρόλαβε να επιστρέψει. Αντίθετα ο Μάνταλος που τραυματίστηκε στις 29 Οκτωβρίου έπαιξε κανονικά στο φινάλε.

Όλα πάντως έχουν να κάνουν με το ύψος της προσφοράς της ΑΕΚ. Ο Λόπες θέλει να μείνει αλλά όχι τζάμπα. Και φυσικά να σβηστεί ή να μειωθεί το πρόστιμο των 40.000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ