Μόνο ο Μαρινάκης!

Μόνο ο Μαρινάκης!

Το αφήγημα της «εξυγίανσης» και η – μόνο στα λόγια – επιχείρηση κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από Κοντονή – Βασιλειάδη - ΕΠΟ

Για τον λειτουργών ως εκτελεστικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας Βασίλη Γκαγκάτση και τα νομικά κωλύματα που προκύπτουν από τις εις βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα διώξεις, έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές από αυτή τη γωνιά του διαδικτύου. Και θα συνεχίσουμε.

Παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τα όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον μαγικό χώρο της εν Ελλάδι μπάλας, δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε το εξής οξύμωρο που συμβαίνει την τελευταία διετία της υποτιθέμενης “κάθαρσης”.

Από την εποχή του αείμνηστου – πολιτικά μιλώντας – Σταύρου Κοντονή η ρητορική τόσο της κυβέρνησης όσο και των νοσταλγών του πιο σκοτεινού ποδοσφαιρικού παρελθόντος της χώρας που επανέκαμψαν δριμύτεροι στο προσκήνιο, περιστρεφόταν γύρω από την “κάθαρση” και την “εξυγίανση”.

Οι προθέσεις, ας πούμε ότι ήταν σωστές. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο όνομα των πιο αγνών προθέσεων, έχουν γραφτεί οι μελανότερες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας. Κάτι ανάλογο αποδεικνύεται και στην εποχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και (αυτής) της ΕΠΟ.

Προσέξτε. Δεν είναι μόνο ο κακουργηματικά διωκόμενος Βασίλης Γκαγκάτσης που έχει επανέλθει στο προσκήνιο έχοντας μάλιστα θέση μυστικοσυμβούλου του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Ούτε φυσικά όλοι εκείνοι που επανέκαμψαν σε υπόγειους ρόλους – λέγε με Θωμά.

Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι έχουν χαθεί ακόμη και οι… τύποι. Δείτε για παράδειγμα πόσοι πρόεδροι ομάδων της Σούπερ Λίγκας διώκονται για διάφορα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα.

Δεν είναι ένοχοι, αλλά διώκονται. Και παρόλα αυτά εξακολουθούν να κατέχουν τα πόστα τους, να μετέχουν στα συμβούλια, να συνομιλούν με τους υπουργούς αυτής της κυβέρνησης, να διεκδικούν εκατομμύρια ευρώ από τους φορολογούμενους μέσω της μεγάλης… αγκαλιάς της ΣΥΡΙΖΕΡΤ και δεν κουνιέται φύλλο. Ουδείς ασχολείται.

Α, ναι. Για να μην το ξεχάσω, μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο μοναδικός πρόεδρος που μέχρι να καθαρίσει το όνομά του από όσες ιστορίες τον εμπλέκουν, έχει αφήσει το αξίωμά του; Γιατί αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι αυτός ήταν και ο μόνος που πραγματικά “ενοχλεί” την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ