Όποιος πρόλαβε, διπλό του 3,00 είδε

Όποιος πρόλαβε, διπλό του 3,00 είδε

Οι απουσίες και η κούραση της ΑΕΚ (παραμένει φαβορί) δίνουν καλύτερη προοπτική στον Ολυμπιακό.

Και σήμερα το βράδυ όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουμε τι θα κάνουμε. Έχει ντέρμπι και ήδη κινούμαστε στο ρυθμό του. ΑΕΚ από τη μία, Ολυμπιακός από την άλλη, ο οποίος ως φιλοξενούμενος δεν έχει κερδίσει τη σημερινή του αντίπαλο από τη σεζόν 2012-2013.

Ως γνωστόν δεν συμπεριλαμβάνεται κανένα ματς της Ένωσης στο κουπόνι του βασικού παρόχου στοιχήματος. Και ψάχνουμε την αναμέτρηση στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες και σε αυτές που δρουν εντός συνόρων και σε αυτές του εξωτερικού.

Πάντα τα ντέρμπι τα κερδίζει όποιος τα θέλει περισσότερο. Όμως, υπάρχουν και βασικά στοιχεία που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Η ΑΕΚ έπαιξε με τη Μπενφίκα, τα έδωσε όλα και στο τέλος έμεινε με την πίκρα μιας ήττας που δεν φαινόταν από πουθενά. Παράλληλα, έχασε τον Οικονόμου και τον Μάνταλο, χώρια τις υπόλοιπες απουσίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντίθετα μετά τον ΠΑΟΚ πήγαν στο Μιλάνο και για 70 λεπτά απέδωσαν ικανοποιητικά κόντρα στη Μίλαν. Με 11άδα που δεν είχε ξαναπαίξει και που σήμερα θα δώσει τη θέση της σε άλλη 11άδα! Άρα οι Πειραιώτες είναι ξεκούραστοι, είναι και πιεσμένοι για βαθμούς, είναι και πιο γεμάτοι σε λύσεις, με τον προπονητή τους να έχει όσες επιλογές θέλει. Σε αντίθεση με τον Ουζουνίδη που ουσιαστικά ποντάρει σε 11 παίκτες.

Πάμε τώρα στις στοιχηματικές. Η ΑΕΚ στα μέσα της εβδομάδας ήταν ισχυρό φαβορί με τιμές κάτι περισσότερο από το 2,00 (2,20-2,30). Μετά και τον αποκλεισμό του Μάνταλου από την αποστολή η τιμή της ανέβηκε μέχρι και στο 2,70. Και το διπλό του Ολυμπιακού από το 3,5, εμφανίζεται μέχρι και στο 2,80.

Το αουτσάιντερ μέσα στη μέρα θα γίνει φαβορί, γι’ αυτό όσοι βλέπετε διπλό, σπεύδετε για να το βρείτε στην καλύτερη απόδοση.

Εμείς, θα το καλύψουμε. Θα κινηθούμε με Χ2 και βέβαια θα σπεύσουμε. Δεν υποτιμάμε την ισχύ, τη θέληση ή το κοινό της ΑΕΚ, όμως άλλο πράγμα είναι να διαλέγει ένας προπονητής από 18 έως 20 παίκτες και άλλο από 12-13.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ματς, η Λαμία έχει πονταριστεί και το 2,35 ξέπεσε στο 1,80! Το διπλό του ΟΦΗ από το 3,00 έγινε 4,25. Λογική θεωρούμε την τάση. Οι Λαμιώτες είναι πλήρεις, βελτιωμένοι και κάποια στιγμή θα πετύχουν μια νίκη. Οι Κρητικοί έχουν σοβαρές απουσίες και στην αποστολή τους συμπεριλαμβάνονται ακόμα και ανέτοιμοι παίκτες (Παπαστεργιανός).

Ο άσος του ΠΑΟΚ από 1,05 ανέβηκε στο 1,08, όχι γιατί κανείς πιστεύει ότι θα χάσει βαθμούς από τον Απόλλωνα, αλλά γιατί το 1,05 σε έκτη αγωνιστική απλά δεν υπάρχει. Στο εξωτερικό το βλέπουμε στο 1,10.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ και το 1,65 του άσου παρέμενε αμετάβλητο μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου. Στο εξωτερικό υπάρχει μια ελαφριά τάση προς τον άσο. Λογική θεωρούμε, αλλά όχι κάτι το φοβερό, όπως συμβαίνει με τις τιμές του ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ