Όταν ο Ουζουνίδης βαφτίζει το κρέας ψάρι…

Όταν ο Ουζουνίδης βαφτίζει το κρέας ψάρι…

Ο Βάλε με μέσα σχολιάζει τις 11αδες του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Οι εντεκάδες του ντέρμπι είναι ενδεικτικές της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι ομάδες. Η αποδεκατισμένη ΑΕΚ δεν άφηνε πολλά περιθώρια επιλογών στον Μαρίνο Ουζουνίδη που αναγκάζεται να βαφτίσει το κρέας ψάρι και να παίξει με τον Γκάλο σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

Το έργο είναι γνωστό και ανέβαινε συχνά επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ. Ειδικά όταν κατά την προσφιλή τακτική του Ισπανού προπονητή η ομάδα του έπαιζε για να περιορίσει τον αντίπαλο, να μην τον αφήσει να κάνει το παιχνίδι του.

Θεωρητικά, με τον Μαρίνο το πράγμα έχει αλλάξει και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να επιτεθεί και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Αν έτσι έχουν τα πράγματα μένει να δούμε πως θα γίνει αυτό όταν οι φουλ μπακ της Ενωσης που βγαίνουν συνεχώς μπροστά θα έχουν να νοιαστούν για την δραστηριότητα του Λάζαρου και του Ποντένσε. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κατατρύχεται από τέτοιες ανησυχίες.

Εχει κατά νου εδώ και καιρό την εντεκάδα που θα βάλει στο ντέρμπι κι αν άλλαξε κάτι αυτό αφορά την χρησιμοποίηση του Γκιγιέρμε στη θέση του Μπουχαλάκη. Το τι θέλει ο Ολυμπιακός το ξέρουμε. Να κάνει ότι έκανε και με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Με μια ουσιώδη διαφορά: να σκοράρει επιτέλους. Η φιλοσοφία του προπονητή της ΑΕΚ μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι θα είναι ανοικτό. Οποια ομάδα τυχόν κλειστεί θα είναι γιατί δεν άντεξε στον ρυθμό της άλλης.

Αν το παιχνίδι πάει στον δωδέκατο, δέκατο τρίτο και δέκατο τέταρτο παίκτη, το πλεονέκτημα το έχουν οι ερυθρόλευκοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ