Την έκανε την… δουλειά του ο Κριστόφερσεν!

Την έκανε την… δουλειά του ο Κριστόφερσεν!

Το «πιστόλι» της… εξυγίανσης, ο Τριτσώνης πέτυχε τον στόχο του. Ο Δανός διαιτητής έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει όρθια την ΑΕΚ παίζοντας 100-0 μετά το 0-1. Και τα κατάφερε!

Κάπως έτσι τελείωνα το σχετικό θέμα για το «πιστόλι» της… εξυγίανσης, τον Τριτσώνη που επέλεξε τον Κριστόφερσεν για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. «Καλά κουράγια στον Ολυμπιακό σύντροφοί. Θα τα χρειαστεί». Τα χρειάστηκε λοιπόν τα κουράγια ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ καθώς ο Κριστόφερσεν θύμισε κάτι από Καλογερόπουλο. Όλα στο κίτρινο ήταν για τον Δανό διαιτητή. Και αν στο πρώτο ημίχρονο πήγε κάπως να κρατήσει τις ισορροπίες, στην επανάληψη έκανε πολύ καλά την δουλειά. Και τα κατάφερε στο… 90΄.

Το «σπρώξιμο» της ΑΕΚ ειδικά με το 0-1 με φάουλ που δεν θα τα έδινε ούτε ο… Τίγρης (λέμε τώρα) γύρω από την περιοχή του Ολυμπιακού έβγαζε μάτι! Όποιος παίκτης της ΑΕΚ έπεφτε, ο Κριστόφερσεν τον επιβράβευε! Τι καν αν δεν τους είχαν ακουμπήσει; Ακόμη και επιθετικό φάουλ της ΑΕΚ, το γύρισε σε αμυντικό.

Μιλάμε για 100-0 μετά από το 0-1 για την ΑΕΚ από τον Δανό διαιτητή που όλως τυχαίως σε ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έσπασε την μίνι παράδοση που ήθελε τους ξένους διαιτητές να περνάνε απαρατήρητη στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το περίφημο λοιπόν… 50-50 που ζήσαμε πέρσι με Έλληνες διαιτητές στο πρωτάθλημα, έγινε μετά το 0-1 όπου προφανώς έπιασαν τα ζόρια τον Κριστόφερσεν σε 100-0 υπέρ της ΑΕΚ.

Αλλά ξαναλέω εγώ ο αγέραστος Παράγκας. Τα λέγαμε από το Σάββατο για το τι περιμένει τον Ολυμπιακό. Ο Τριτσώνης, το εργαλείο του χαλίφη του νότου τον επέλεξε τον Κριστόφερσεν. Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός! Τυχαίο; Αποδείχθηκε περίτρανα στο γήπεδο πως όχι. Πλέον η… εξυγίανση εξελίσσεται και «καθαρίζει» και με ξένα εργαλεία. Να τους χαίρονται στην ΟΥΕΦΑ του Θεοδωρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ