Το «πιστόλι» της… εξυγίανσης επιστράτευσε τον Κριστόφερσεν

Το «πιστόλι» της… εξυγίανσης επιστράτευσε τον Κριστόφερσεν

Μπόχα πάνω από το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός με τον Περέιρα να «σφυρίζει κλέφτικα», τον Τριτσώνη να φέρνει τον διαιτητή και την ΟΥΕΦΑ να κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Δεν χρειάστηκε πολύ το… σύστημα, για να βρει τρόπο να «ελέγξει» και τον δίαυλο των ξένων διαιτητών που πήγαν να κάνουν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ανθρώπινο. Πέρασε δίχως πρόβλημα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, πέρασε με τον ίδιο τρόπο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ φτάσαμε στην τρίτη και φαρμακερή με τον «χαλίφη του νότου» να κάνει επίδειξη δύναμης σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Στην UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη, την Κυβέρνηση που μοιράζει εκατομμύρια μέσω ΕΡΤ σε συγκεκριμένους επενδυτές, τον χαλίφη του Βορρά που μπορεί ευτυχισμένος μετά τις νίκες του να νομίζει ότι άλλαξε το κόλπο, τον Μέλο Περέιρα που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για Υπουργός τουρισμού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην πατρίδα του την Πορτογαλία που τον «καμαρώνει» από μακριά (διότι από κοντά δεν θέλει ούτε να τον βλέπει).

ΑΕΚ-Ολυμπιακός λοιπόν αύριο και ετοιμαστείτε για ομορφιές Εξυγίανσης από εκείνες τις περίφημες που ενάμιση χρόνο τώρα ήρθαν να αλλάξουν τις Κυριακές μας. Σκανδαλάρα είναι ο ορισμός του Δανού ρέφερι Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν. Σκανδαλάρα αν διαβάσετε με προσοχή την ιστορία που ακολουθεί και που μπορεί να την καταλάβει (από την καλή και από την ανάποδη) ακόμη και ένα μικρό παιδί.

Ο Δανός είναι επιλογή του Σταύρου Τριτσώνη. Του ίδιου Τριτσώνη που ο Μαρίν ήρθε για να τον διώξει με τις κλωτσιές από τις επιλογές των διαιτητών για να επαναφέρει την κανονικότητα στο πρωτάθλημα. Σιγά μην δεν έβρισκε τον τρόπο όμως ο Έλληνας παράγοντας να δείξει την αξία του. Σιγά μην συνέχιζε να παίρνει 12,500 ευρώ κρατικό χρήμα το μήνα μόνο για να παριστάνει τον «Διευθυντή Ακαδημίας της ΚΕΔ». Ο Περέιρα είπαμε είναι «διακοσμητικός». Ασχολήθηκε προσωπικά μόνο για τα δύο ματς του ΠΑΟΚ, ώστε ο Δικέφαλος του Βορρά να μην τα κάνει.. λίμπα, μετά τα περσινά. Τα υπόλοιπα; Σιγά μην χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας

Κάποιος λοιπόν πρέπει να την κάνει την δουλειά. Κάποιος που είναι… σαράντα χρόνια φούρναρης. Ο Σταύρος ο γίγαντας. Ο φίλος του Γιαννάκη. Ο συγκεκριμένος λοιπόν πέρα από τα εγχώρια κάνει και «διεθνή καριέρα» πλέον. Ήταν διεθνής παρατηρητής στην αναμέτρηση της Βίντι με την Μπάτε στην Ουγγαρία για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Εκεί λοιπόν, σε αυτή την αναμέτρηση της Βουδαπέστης γνώρισε τον Κριστόφερσεν.

Ο Δανός ήταν ο διαιτητής που «παρατήρησε» ο Τριτσώνης. Και φαίνεται ότι τον παρατήρησε τόσο καλά που… με τη δύναμη της προσευχής, τον έφερε και από τα μέρη μας. Για το αυριανό ΑΕΚ-Ολυμπιακός που όπως καταλαβαίνεται ήδη έχει… μυρωδιά (λέγεται και μπόχα) Εξυγίανσης πολύ πριν από τη σέντρα του.

Ούτε συστημένος να ερχότανε ο Δανός. Τέτοιες συμπτώσεις μόνο γύρω από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Καλά κουράγια στον Ολυμπιακό σύντροφοί. Θα τα χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ