Γιατί ο «Παράγκας» ξέρει: «Καρτάκιας ο Λάμπρου. Οι φίλοι του, στην Αθήνα είναι εχθροί του Κούγια»

Από την Παρασκευή ο «Παράγκας» είχε αναφερθεί με ακρίβεια στην περίπτωση του διαιτητή Λάμπρου, που άφησε το παιχνίδι Ξάνθη-Λάρισα να γίνει «ροντέο» και... έσφαξε στο γόνατο τον Κούγια.

Γιατί ο «Παράγκας» ξέρει: «Καρτάκιας ο Λάμπρου. Οι φίλοι του, στην Αθήνα είναι εχθροί του Κούγια» | to10.gr

Βουλωμένο γράμμα διαβάζω. Φαίνεται πως έχω κληρονομικό χάρισμα. Και με αποδείξεις. Σας τα είχα πει από την Παρασκευή όταν ανακοινώθηκαν οι ορισμοί. Πλάι στο Ξάνθη-ΑΕΛ περιέγραφα «Καρτάκιας ο Λάμπρου. Οι φίλοι του, στην Αθήνα είναι εχθροί του Κούγια». Ο Λάμπρου που έκανε το έργο πριν από λίγο στα Πηγάδια, Λιοντάρια-Χριστιανοί δίχως… Σπάρτακο.

Με δέκα από το 43΄και εννέα από το 73′ έμεινε ο Κούγιας που πήρε «πακέτο για το σπίτι» και ένα πέναλτι από εκείνα που δεν θα έδινε ούτε ο Πανόπουλος στην Ξάνθη. Το πέναλτι που έκρινε και το αποτέλεσμα. Αν υπήρχε κάτι άλλο να κάνει; Υπήρχε, και έγινε. Μόλις στο 10΄όταν ο Ντε Λούκας πήγε να κόψει… τη ζωή του Μιλοσάβλιεβιτς. Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Μαρκάρισμα όχι να αποβληθείς αλλά να πας φυλακή. Και αυτό τιμωρήθηκε με κίτρινη!

Εκεί λοιπόν που θα έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 10′ η ΑΕΛ βρέθηκε να μην… γεμίζει ταξί στο χορτάρι. Και πήρε δώρο και το πέναλτι!

Έργο τέχνης. Η Εξυγίανση στα καλύτερά της.

Ποιοι είναι οι καλοί φίλοι του Λάμπρου; Ο Γιαννάκης και ο Τριτσώνης. O Λάμπρου είναι απο τις ελάχιστες περιπτώσεις διαιτητών της Σούπερ Λιγκ που ανήκει σε Ένωση της αντιπολίτευσης. Όταν είχε ανακοινωθεί  ο πίνακας, ο Παράγκας είχε επισημάνει ότι ο Λάμπρου χρωστάει την… ένταξη και προαγωγή του σε Γιαννάκη Παπαδόπουλο και Τριτσώνη.

Πως βρέθηκε ο Κούγιας στο σημάδι τους; Είπαμε βουλωμένο γράμμα διαβάζω, δεν κλέβω εκκλησίες. Τα είπε άλλωστε ο Κούγιας με τη λήξη γελώντας. «Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Κέρκυρα; Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρσι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο