Γιατί ο «Παράγκας» ξέρει: «Καρτάκιας ο Λάμπρου. Οι φίλοι του, στην Αθήνα είναι εχθροί του Κούγια»

Γιατί ο «Παράγκας» ξέρει: «Καρτάκιας ο Λάμπρου. Οι φίλοι του, στην Αθήνα είναι εχθροί του Κούγια»

Από την Παρασκευή ο «Παράγκας» είχε αναφερθεί με ακρίβεια στην περίπτωση του διαιτητή Λάμπρου, που άφησε το παιχνίδι Ξάνθη-Λάρισα να γίνει «ροντέο» και... έσφαξε στο γόνατο τον Κούγια.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζω. Φαίνεται πως έχω κληρονομικό χάρισμα. Και με αποδείξεις. Σας τα είχα πει από την Παρασκευή όταν ανακοινώθηκαν οι ορισμοί. Πλάι στο Ξάνθη-ΑΕΛ περιέγραφα «Καρτάκιας ο Λάμπρου. Οι φίλοι του, στην Αθήνα είναι εχθροί του Κούγια». Ο Λάμπρου που έκανε το έργο πριν από λίγο στα Πηγάδια, Λιοντάρια-Χριστιανοί δίχως… Σπάρτακο.

Με δέκα από το 43΄και εννέα από το 73′ έμεινε ο Κούγιας που πήρε «πακέτο για το σπίτι» και ένα πέναλτι από εκείνα που δεν θα έδινε ούτε ο Πανόπουλος στην Ξάνθη. Το πέναλτι που έκρινε και το αποτέλεσμα. Αν υπήρχε κάτι άλλο να κάνει; Υπήρχε, και έγινε. Μόλις στο 10΄όταν ο Ντε Λούκας πήγε να κόψει… τη ζωή του Μιλοσάβλιεβιτς. Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Μαρκάρισμα όχι να αποβληθείς αλλά να πας φυλακή. Και αυτό τιμωρήθηκε με κίτρινη!

Εκεί λοιπόν που θα έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 10′ η ΑΕΛ βρέθηκε να μην… γεμίζει ταξί στο χορτάρι. Και πήρε δώρο και το πέναλτι!

Έργο τέχνης. Η Εξυγίανση στα καλύτερά της.

Ποιοι είναι οι καλοί φίλοι του Λάμπρου; Ο Γιαννάκης και ο Τριτσώνης. O Λάμπρου είναι απο τις ελάχιστες περιπτώσεις διαιτητών της Σούπερ Λιγκ που ανήκει σε Ένωση της αντιπολίτευσης. Όταν είχε ανακοινωθεί  ο πίνακας, ο Παράγκας είχε επισημάνει ότι ο Λάμπρου χρωστάει την… ένταξη και προαγωγή του σε Γιαννάκη Παπαδόπουλο και Τριτσώνη.

Πως βρέθηκε ο Κούγιας στο σημάδι τους; Είπαμε βουλωμένο γράμμα διαβάζω, δεν κλέβω εκκλησίες. Τα είπε άλλωστε ο Κούγιας με τη λήξη γελώντας. «Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Κέρκυρα; Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ