Θα πάθαιναν μεγάλη ζημιά με τον Ολυμπιακό

Θα πάθαιναν μεγάλη ζημιά με τον Ολυμπιακό

Τα ευρώ της έκτης αγωνιστικής

Από τη στιγμή που οι αγώνες της ΑΕΚ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, θα πρέπει να κάνουμε βαθιές …ανασκαφές για να δούμε πώς κινήθηκε η αγορά της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα έχουμε βρει όλα λοιπόν και σας τα παρουσιάζουμε όπως εξελίχθηκαν.

Όσοι μας διαβάσατε την Κυριακή, θα θυμάστε ότι κάναμε λόγο για Χ2 υπέρ του Ολυμπιακού, πρόταση που επιβεβαιώθηκε άνετα. Στηρίξαμε τις σκέψεις μας στις λύσεις και το δείκτη κόπωσης των δύο αντιπάλων. Ακόμα απορούμε πώς ισοφαρίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά ας περάσουμε στα δικά μας στοιχηματικά χωράφια.

Όπως είχαμε αναφέρει, η ΑΕΚ λογιζόταν φαβορί με ανοδικές τάσεις (από το 2,30 το πολύ ανέβηκε στο 2,75) και οι Πειραιώτες ως τεράστιο αουτσάιντερ με τιμές που αρχικά ξεπερνούσαν το 3,00, αλλά το βράδυ του Σαββάτου είχαν υποχωρήσει.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, το ματς έπαιρνε γερό ποντάρισμα στο διάσημο παγκοσμίως βρετανικό ανταλλακτήριο. Και τα ευρώ άλλαξαν εκ νέου τις τιμές. Για την ακρίβεια σχεδόν τις επανέφερε στα αρχικά τους πλαίσια. Με το σφύριγμα της έναρξης οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρονταν στο 2,52, το Χ στο 3,10 και το διπλό στο 3,35. Ελαφρώς χαμηλότερες ήταν οι αντίστοιχες τιμές στις διαδικτυακές εταιρείες που λειτουργούν εντός ελληνικών συνόρων.

Ο άσος είχε πάρει το 35% του κεφαλαίου και άλλου τόσο το Χ. Σχεδόν 30% παικτών και χρημάτων πίστευε στον Ολυμπιακό. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Φορτούνη και το διπλό έπεσε στο 1,41. Στο 1,08 είχε φτάσει όταν ισοφάρισε ο Μπακασέτας και η ισοπαλία έδινε 1,04 όταν έχασε την ευκαιρία ο Φετφατζίδης.

Ο τζίρος του αγώνα στο 1-Χ-2 έφτασε τις 205.000 ευρώ μόνο στην αγορά αυτή και μόνο στο ανταλλακτήριο και αν ο Ολυμπιακός που ακόμα και ως αουτσάιντερ είχε λάβει σοβαρό ποντάρισμα που θα υπερτριπλασιαζόταν αν κρατούσε το υπέρ του σκορ, θα επέφερε πλήγμα όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και στο σύνολο των στοιχηματικών εταιρειών παγκοσμίως.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλύτερος τζίρος της αγωνιστικής σημειώθηκε στο ΠΑΟΚ – Απόλλων. Έχουμε μιλήσει επανειλημμένως για τη διάθεση των παικτών που ποντάρουν μισθούς στα «σίγουρα» και θεώρησαν «σίγουρο» τον άσο του Δικεφάλου του Βορρά. Ένα σημείο πάντως που πλησίασε το 1,20, οπότε για αυτή την κάστα παικτών αποτέλεσε ευκαιρία. Στα 337.345 ευρώ ανέβηκε το κοντέρ σε αυτό το παιχνίδι.

Τρίτος στην κατάταξη ήταν ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό. Ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ και τα περισσότερα ήταν στον άσο, ειδικά μετά το γκολ του Μανιά.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια (δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα χρήματα παίχτηκαν στο Ξάνθη – ΑΕΛ, γιατί η Λάρισα είναι αποκλεισμένη από τα Live της συντριπτικής πλειοψηφίας των στοιχηματικών εταιρειών) κυμάνθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Μόνο το Πανιώνιος – Άρης πλησίασε τις 40.000 ευρώ (μοιρασμένο ποντάρισμα). Ο Ατρόμητος (φουλ άσος) έφτασε μέχρι τις 35.000 ευρώ, το Λαμία – ΟΦΗ έως και κάτι παραπάνω από 31.000 ευρώ και το Παναιτωλικός – Λεβαδειακός μέχρι τις 25.000 ευρώ, σχεδόν όλα στο Live και αφού προηγήθηκαν οι Αγρινιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ