Κίτρινα μάτια στον Παναθηναϊκό!

Κίτρινα μάτια στον Παναθηναϊκό!

Ποιος καλός φίλος του Κωνστάντου προσπάθησε να ανοίξει για εκείνον τις πόρτες της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ; Εκείνος που… τηλεφώνησε στον Κούγια για να του πει πως την Ξάνθη την πήρε φίλος του Σαββίδη.

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ, σε μια περίοδο που το πράσινο περιβάλλον δεν ξέρει τι να περιμένει. Αναλαμβάνει θέση λέει στον Παναθηναϊκό ο παλιός μετρ του «Διογένη» και παλιός αθλητής του συλλόγου, Κώστας Κωνστάντος. Της γνωστής παρέας.

Τι θέση ακριβώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά από ένα… γύρο σε Σουπερ Λιγκ (που τελικά δεν πήρε θέση) και ΕΠΟ (που τελικά δεν πήρε θέση) καταλήγει στον Παναθηναϊκό. Στους φίλους του Νταμπίζα και Δώνη τους οποίους ξέρει πολύ καλά απο την Λάρισα. Από την ΑΕΛ όπου επίσης εργαζόταν λόγω φιλίας με τον Κώστα Πηλαδάκη!

Είναι ο Ντάμπι και ο Δώνης εκείνοι που του άνοιξαν την πόρτα; Μπορεί. Άλλωστε τους καλούς φίλους πάντα τους έχεις στην καρδιά σου.

Στην ΕΠΟ όμως και την Σούπερ Λιγκ, ούτε ο Νταμπίζας, ούτε ο Δώνης, ούτε ο Ρέμος ούτε ο Πηλαδάκης προσπάθησαν να τον χώσουν. Ο κολλητός του, ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος πήγε να τον αποκαταστήσει!

Ναι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος της ΑΕΚ που σύμφωνα με τις δηλώσεις Κούγια τις τελευταίες μέρες αλλά και σύμφωνα με όσα ξέρει ΟΛΗ η ποδοσφαιρική Ελλάδα, είναι το πρώτο βιολί της ΑΕΚ στην «Παράγκα νο 2» του Θωμά Μητρόπουλου. Εκείνος που τον πήρε…τηλέφωνο για να του πει, πως η Ξάνθη ανήκει πλέον σε φίλο του Σαββίδη. Εκείνος που πήγε να χρεώσει τον Λάμπρου από την Εύβοια στον… Βορρά, σε αυτό το υποδειγματικό πρωτάθλημα που και φέτος απολαμβάνουμε.

Κίτρινα μάτια λοιπόν στο Κορωπί και αυτό δεν άρεσε σε πολλούς στο «τριφύλλι», ούτε ως ιδέα όπως μαθαίνουμε.

Σημειώστε πως ο Κωνστάντος, για όσους δεν τον ήξεραν από τον «Διογένη» και το ποδόσφαιρο, έγινε γνωστός από μια υπόθεση που παραμένει στον «αφρό» της πολιτικής και δικαστικής σκηνής της χώρας. Από την υπόθεση «Energa». Καταδικάστηκε με φυλάκιση 4 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Τον Απρίλιο του 2013, είχε συλληφθεί, είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ