Θα κάνουν μήνυση επειδή έθιξε τον εγγυητή;

Θα κάνουν μήνυση επειδή έθιξε τον εγγυητή;

Η ΑΕΚ απειλεί με μήνυση τον Αλέξη Κούγια κι ο Βασίλης Δεκάρικος έχει το ρεπορτάζ. Αφού η ΑΕΚ δεν έχει σχέση με τον Μελισσανίδη, πώς θα κάνει μήνυση;

Διά της νομικής οδού απειλεί η ΑΕΚ ότι θα απαντήσει στον Αλέξη Κούγια. Για όσο είπε ο ποινικολόγος σχετικά με τη διαιτησία του Λάμπρου στο Ξάνθη-Λάρισα. Περί Γιάννη Παπαδόπουλου δηλαδή και περί Μελισσανίδη. Το να παίξεις ωστόσο τον Κούγια στο δικό του γήπεδο δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά αυτό το προσπερνάμε και πάμε παρακάτω. Ή μάλλον πάμε πίσω. Γιατί είναι η δεύτερη φορά που απειλεί η ΑΕΚ τον Κούγια δια της νομικής οδού. Η πρώτη ανατρέχει πριν τρεις μήνες. Τον Ιούνιο. Όταν ο λαλίστατος θα πρέπει να αναγνωρίσουμε δικηγόρος, αναφερόμενος στη συμμαχία ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είχε αφήσει υπονοούμενα για τον Μελισσανίδη:

«Ο Σαββίδης έβγαλε το δικό του άνθρωπο στη ΕΠΟ και υποστήριξε όλη αυτή τη διαδικασία. Μάλλον τον δούλεψε ο Μελισσανίδης γιατί τον έπεισε ότι θα κερδίσουμε και θα είναι καθαρό το παιχνίδι. Θυμάστε τι σας είχα πει φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες. Του είχε πει αντρικά είμαστε Πόντιοι είμαστε άντρες και θα είναι όλα 50-50. Γι’ αυτό πικράθηκε στη συνέχεια ο Σαββίδης».

Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν «με γραφικές περιπτώσεις τύπου-Κούγια δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης ξεχωριστά θα κινηθούν νομικά εναντίον του». Για ποιο λόγο όμως τσίμπησε η ΑΕΚ; Δεν αναφέρθηκε στην ΑΕΚ ο Κούγιας. Για τον Μελισσανίδη μίλησε. Από πού κι ως πού η ΑΕΚ να στραφεί εναντίον του; Πουθενά δεν είχε αναφέρει την ΑΕΚ στη δήλωσή του ο δικηγόρος. Για τον Μελισσανίδη είπε «ότι μάλλον δούλεψε τον Σαββίδη». Η ΑΕΚ που εμπλέκεται; Έχει καμία σχέση η ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη; Είναι ιδιοκτήτης της Εταιρείας; Είναι έστω μικρομετόχος; Είναι χρηματοδότης; Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου; Είναι στέλεχος της εταιρίας; Τίποτα δεν είναι. Οι ίδιοι όταν τους είχε καλέσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γι’ αυτό το θέμα διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι ουδεμία σχέση έχει με την ΑΕΚ. Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, σαν εγγυητή τον έχει αναφέρει κάποιες φορές. Θα κάνει μήνυση η ΑΕΚ στον Κούγια, επειδή της έθιξε τον εγγυητή; Κι αν έχει κάνει η ΑΕΚ, από τον Ιούνιο που ανατρέχει η συγκεκριμένη υπόθεση, μήνυση ας τη δείξει.

Ο Κούγιας μετά το ματς στην Ξάνθη, είπε για τον διαιτητή, «αυτόν τον τύπο από την Εύβοια τον έφερε ο Μελισσανίδης». Στη συνέχεια άρχισε να λέει, ότι του τηλεφώνησε το δεξί χέρι του Μελισσανίδη ο Γιάννης Παπαδόπουλος και μπλα μπλα μπλα… Και στην ΑΕΚ να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μυθεύματα, ότι «γελάνε με τον Κούγια» και θα ακολουθήσουν τη πάγια τακτική σε αυτές τις περιπτώσεις, προχωρώντας σε μήνυση. Και τι νοιάζει την ΑΕΚ αν έβαλε ή αν δεν έβαλε ο Μελισσανίδης τον Λάμπρου στον πίνακα; Αν θίγεται ο Μελισσανίδης μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει. Η ΑΕΚ, που επαναλάβουμε ουδεμία σχέση έχει με τον Μελισσανίδη, που εμπλέκεται στην υπόθεση; Πουθενά. Ακόμα κι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πουθενά έχει εμφανισθεί σαν ΑΕΚ. Ούτε έχει αναφερθεί ποτέ και πουθενά από την ΑΕΚ ότι έχει κάποια σχέση μαζί της. Σαν στέλεχος, έστω αν υπάλληλος. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στην ΕΠΟ η στη Super League σαν εκπρόσωπος της ΑΕΚ. Ποτέ δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στο γήπεδο στις θέσεις των επισήμων. Αόρατος είναι σε σχέση με την ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος. Δεν υπάρχει πουθενά. Γι’ αυτό κι ο Κούγιας λέει «αν μου κάνουν μήνυση θα φάνε τα μούτρα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ