Τα πήραμε όλα και… δεν φεύγουμε

Τα πήραμε όλα και… δεν φεύγουμε

Σούπερ ταμείο με τετράδα φοβερού κέρδους πήγαμε χθες.

Ρωτήσαμε χθες αν μπορούν τα παλικάρια και εννοούσαμε τους Γερμανούς. Η απάντηση δόθηκε στην Άμστερνταμ Αρένα. Η νέα Ολλανδία νίκησε 1-0 και μαζί της κερδίσαμε και εμείς στοίχημα σε απόδοση 2,80. Από το Nations League θέλαμε και νίκη της Νορβηγίας και η παρέα του Ομάρ Ελμαπντελαουί μας έδωσε άσο του 1,60. Συγχρόνως οι αγαπημένες μας μικρές κατηγορίες της Αγγλίας απέφεραν δύο ωραιότατα διπλά. Το 2,20 της Πόρτσμουθ και το 2,05 της Μίλτον Κέινς Ντονς. Αν τα πολλαπλασιάσετε όλα αυτά, η συνολική απόδοση που καρπωθήκατε γράφει 20 και κάτι.

Μιλήσαμε αρκετά για το παρελθόν γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον παρόν. Ελάχιστα παιχνίδια διατηρούν το στοίχημα ζωντανό. Οι περισσότεροι σίγουρα θα δώσουν σημασία στην αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ιταλία. Κοιτάζουμε τις αποδόσεις και αμέσως περνούν τρεις σκέψεις από το κεφάλι μας. Η μία έχει να κάνει με την …υπέρβαρη αμυντική τετράδα της Πολωνίας μαζί με την κακή κατάσταση που συνεχίζει να βρίσκεται ο Λεβαντόφσκι. Η δεύτερη λέει ότι η Ιταλία κάποια στιγμή θα πανηγυρίσει μια νίκη με οδηγό τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Και η τρίτη λέει ότι η «Σκουάντρα Ατζούρα» προσφέρεται σε τιμές από 2,50 και πάνω. Το ματς της ημέρας είναι, οι περισσότεροι θα το παρακολουθήσουμε κιόλας, ας το ποντάρουμε λοιπόν για να περάσει καλύτερα και η ώρα μας.

Από εκεί και πέρα, ρίχτε μια ματιά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει να εδραιωθεί στη ζώνη της κατάταξης που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες και μέσα στο γήπεδό της έχει φτάσει τις 10 νίκες. Φιλοξενεί την Αμέρικα Μινέιρο που μακριά από το δικό της γήπεδο έχει υποστεί …αισίως 10 ήττες. Ακόμα και στο 1,45 μια χαρά μας φαίνεται.

Τέλος, επιστρέφοντας στο Nations League βλέπουμε ότι η Ρουμανία σκοράρει συνεχώς ανεξαρτήτως έδρας, διοργάνωσης και αντιπάλου. Μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στη Σερβία. Όμως, από τους Σέρβους το λογικό είναι να παραβιαστεί και η δική της εστία. ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ λοιπόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ