ME-GALO εξάμηνο

ME-GALO εξάμηνο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της ΑΕΚ τα δίνει όλα για να ανανεώσει, με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του.

Το πιο ουσιαστικό τρίμηνο του στην ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο Ροντρίγκο Γκάλο. Και φυσικά υπάρχει σημαντικός λόγος για αυτό. Το συμβόλαιο του 32χρονου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος δίνει εξετάσεις. Τα ζητούμενα είναι τα εξής:

– Ο Χιμένεθ γούσταρε με τρέλα τον Γκάλο, τον οποίο είχε μετατρέψει σε πολυεργαλείο στα δεξιά (μπακ και χαφ) αφού ο Μπακάκης λειτουργούσε ως αριστερό μπακ.

– Ο Ουζουνίδης αντίθετα είναι πιο ορθολογιστής. Με τον Μπακάκη να έχει ανανεώσει του έχει δώσει την φανέλα σπίτι. Χρησιμοποίησε τον Γκάλο και ως winger αλλά σε μια περίοδο με αρκετούς τραυματισμούς. Με τον Μπογιέ να επιστρέφει και αργότερα τον Αλμπάνη θα μειωθούν οι ευκαιρίες να παίρνει χρόνο σε αυτή την θέση. Αντίθετα ο τραυματισμός του Λόπες θα τον βάλει στο rotation τον μπακ και θα του δώσει χρόνο.

– Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει τρία γκολ (Σέλτικ, ΟΦΗ, Λαμία), ξεπερνώντας τις επιδόσεις που είχε τα προηγούμενα τρία χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε εκδήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει.

– Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Σιμόες, Λόπες, Λαμπρόπουλου, Μπακασέτα, Αϊντάρεβιτς και Γκάλο. Μαντέψτε, έχουν γίνει συζητήσεις για ανανέωση με όλους εκτός των Αϊντάρεβιτς, Γκάλο και του Λαμπρόπουλου, ο οποίος έχει οψιόν για αυτόματη ανανέωση. Τι πάει να πει αυτό; Ότι σε πρώτη φάση ο Γκάλο βρίσκεται εκτός πλάνων για την επόμενη σεζόν αφού προφανώς θεωρείται ότι στα 33 του δεν θα έχει μέλλον και θα προτιμηθεί να αποκτηθεί ένας μικρότερος και με ευρωπαϊκό διαβατήριο ως αλλαγή του Μπακάκη. Οπότε ο Γκάλο έχει μπροστά του έξι κρίσιμους μήνες για να αποδείξει ότι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ