Με έξι πόντους όλα γίνονται

Με έξι πόντους όλα γίνονται

Σούπερ φαβορί ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη φάση των ομίλων; Για να δούμε…

Ωραίες οι εκτιμήσεις, αλλά οι αποδείξεις δίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Στο ρυθμό του Europa League κινείται απόψε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όλοι ξέρουμε ότι το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων στρέφεται πρώτα στους εκπροσώπους του δικού μας πρωταθλήματος και μετά στους άλλους.

Η φάση των ομίλων του αμφιλεγόμενου θεσμού (στο κατά πόσο δείχνουν ενδιαφέρον οι ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων) μπαίνει στην τρίτη αγωνιστική της. Κάποιοι θα κάνουν βήμα πρόκρισης, κάποιοι πισωγύρισμα και κάποιοι άλλοι θα μπουν στη μάχη της κατάκτησης των δύο πρώτων θέσεων. Ας δούμε πρώτα το γκρουπ του Ολυμπιακού, το έκτο. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Φυσικά και η νίκη είναι μονόδρομος και το διπλό στο 1,55 θα το ποντάρουμε. Ή τώρα ή ποτέ. Ήρθε η ώρα για τους Πειραιώτες να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη. Τόσο απλά. Δεν αντιμετωπίζουν ούτε τη Μίλαν ούτε τη Μπέτις, αλλά τους ενθουσιώδεις πλην άπειρους Λουξεμβούργιους.

Οι μπουκ δεν δίνουν τύχη στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην πρόκριση. Βάσει αποδόσεων είναι πολύ μεγάλο φαβορί το ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τώρα. Ούτε στο 1,25 δεν φτάνει η τιμή για να μείνει εκτός συνέχειας. Όποιος το θεωρεί συνετό το ποντάρει. Οποιοσδήποτε άλλος το κοντράρει.

Εμείς θεωρούμε ότι αν οι παίκτες του Μαρτίνς πάρουν έξι πόντους στα δύο παιχνίδια με τη Ντουντελάνζ, τότε όλα γίνονται. Από την αλληλοεξόντωση των Μίλαν και Μπέτις, σίγουρα θα προκύψουν απώλειες για έναν από τους δύο ή και για τους δύο.

Πάμε στον ΠΑΟΚ τώρα. Παρά τη νίκη του στη Λευκορωσία, οι στοιχηματικές υπολογίζουν ότι θα αποκλειστεί επίσης στη φάση των ομίλων, αλλά θεωρούν ότι θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Επίσης το κοντράρουμε αυτό το 2,65. Τη Βίντι υποδέχεται σήμερα. Γιατί να μην την καταβάλει και να κάνει ακόμα ένα βήμα;

Οι υπόλοιποι

Η ΑΕΚ Λάρνακας ύστερα από δύο ήττες, θα τα δώσει όλα κόντρα στη Λουντογκόρετς. Ελπίζουμε η προσπάθειά της να αποφέρει καρπούς. Ο άσος στο 2,65 αξίζει το ρίσκο.

Πιθανό το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Λειψία – Σέλτικ. Κλασικές επιθετικές ομάδες αμφότερες, με ικανή γραμμή κρούσης και μέτρια άμυνα.

Πιθανότατο και το Over 2,5 στο παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Και οι δύο τα καταφέρνουν μια χαρά. Ο συνδυασμός ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ και over επίσης αξίζει περισσότερο.

Ακριβώς ίδια η επιλογή μας και στο Μπεσίκτας – Γκενκ. Ειδικά για τους Βέλγους δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις τις φάσεις που δημιουργούν ανά παιχνίδι.

Έχουμε σε εκτίμηση την Κράσνονταρ. Χ2 στη Λιέγη κόντρα στη Σταντάρ.

Και καλή μας τύχη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ