Η «γκρίνια» του Χουλτ και τα παιχνίδια του ατζέντη του

Η «γκρίνια» του Χουλτ και τα παιχνίδια του ατζέντη του

Το «δεν ξέρω τίποτα» του Χουλτ και οι παράλληλες συζητήσεις του ατζέντη του, που τον πλασάρει σε κάθε ενδιαφερόμενο ως (εν δυνάμει) «ελεύθερο».

Ο Νίκλας Χουλτ εμφανίστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και έκανε… παράπονα. Για ποιο πράγμα; Για το γεγονός ότι το όνομά του συνδέεται διαρκώς με μεταγραφικά σενάρια και με την πιθανότητα προσφυγής εναντίον του Παναθηναϊκού, εφόσον δεν τηρηθεί με ευλάβεια το πλάνο καταβολής των δόσεων του συμβολαίου του. Δακρύσαμε…

Οι ποδοσφαιριστές, γενικώς, έχουν μία πολύ μεγάλη ευκολία στο να παρουσιάζουν εαυτούς ως «θύματα» ή ως «εξιλαστήρια θύματα». Είναι ένα προσόν που το αναπτύσσουν όλοι, ανεξαρτήτως καταγωγής, θέσης, ηλικίας. Και ο Χουλτ δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μοναδική διαφορά, ωστόσο, ότι ο μάνατζέρ του τον εκθέτει και τον διαψεύδει. Βλέπετε, ο εκπρόσωπος του Σουηδού μπακ είναι αυτός που έχει δημιουργήσει όλο τον ντόρο γύρω από το όνομα του παίκτη. Και συνεχίζει να το κάνει, δίχως κανένα ίχνος ενδοιασμού…

Ναι, ο περίφημος Μάρτιν Νταλίν, ο μοναδικός άνθρωπος για τον οποίο ο παίκτης του Παναθηναϊκού ισχυρίζεται ότι μπορεί να μιλάει εξ ονόματός του, είναι αυτός που συζητάει με συλλόγους (εντός και εκτός Ελλάδος) και τους ενημερώνει ότι ο παίκτης του είναι πολύ πιθανό να είναι ελεύθερος σε λίγο καιρό. Ο ίδιος είναι που τον προτείνει ακόμη και σε ελληνικούς συλλόγους, χρησιμοποιώντας διαρκώς (έμμεσες και άμεσες) πιέσεις για να πληρώνεται ο πελάτης του νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Ο Χουλτ καλά κάνει και νίπτει τας χείρας του, αλλά το ύφος «Μάρθα Βούρτση» και τα «εγώ δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα», δεν ταιριάζουν στο ποδόσφαιρο του 2017. Ο κάθε Χουλτ είναι επαγγελματίας και καλώς κοιτάζει το συμφέρον του. Όπως καλά κάνει και ο ΠΑΟΚ, που ασχολείται από τώρα με έναν καλό παίκτη όπως ο Σουηδός. Είπαμε, στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ρευστά. Τα δόγματα δεν έχουν θέση εκεί που πρωταγωνιστεί η μπάλα. Ούτε οι δακρύβρεχτες ιστορίες και οι συναισθηματισμοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ