Ο Γιώργος Παράσχος, ο Κασναφέρης και το «παράθυρο» της Λαμίας…

Ο Γιώργος Παράσχος, ο Κασναφέρης και το «παράθυρο» της Λαμίας…

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, έχει την απάντηση στην ερώτηση «ποιος είναι ο κατάλληλος». Τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσει το χορτάρι.

Συνομήλικος του Άγγελου Αναστασιάδη και για πολλούς, προπονητής ανάλογων κυβικών με τον νέο ομοσπονδιακό. Ο Γιώργος Παράσχος όμως αν και έχει πολλούς καλούς φίλους – στο ποδόσφαιρο- δεν βρέθηκε ποτέ στην… αυλή του Ιβάν. Άρα ποτέ δεν θα μπορούσε να του προκύψει μια τέτοια τιμητική αποστρατεία όπως του Άγγελου που με τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης στα 66 του χρόνια ετοιμάζεται για μια αληθινή «ολική επαναφορά» στο προσκήνιο.

Όχι ο Παράσχος δεν θα φορέσει ποτέ το μπουφάν της εθνικής ομάδας. Κατεβάζοντας τα… χειμωνιάτικα το πολύ-πολύ να βρει στην γκαρνταρόμπα του το αντίστοιχο της Λαμίας!

Διόλου απίθανο, από όσα ακούω.

Ο καλός του φίλος Γιώργος Κασναφέρης τον έχει πάντα στην καρδιά του. Και στην πρώτη θέση της «ατζέντας» του. Για… ώρα ανάγκης που λένε. Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν ο Κασναφέρης που ταξιδεύει την Ελλάδα με την Σούπερ Λιγκ, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Λαμία ως διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος. Δίπλα στον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Πανουργιά Παπαϊωάννου. Πολύ… δίπλα. Τόσο που αν το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ακουστεί η φωνή του καθάρια.

«Τον Παράσχο».

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Δύσκολο το περιβάλλον της Σούπερ Λιγκ.

Ας πήρε το «διπλό» ο Μάκης Χάβος στην πεδιάδα του Αλέξη Κούγια. Ας έχει τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς. Ας έχει και μπόλικους παίκτες στο πλευρό του που πίνουν νερό στο όνομα του.

Η παρέλαση θα είναι (και) για εκείνον μια… κατάσταση οριακή. Ασορτί με την παράδοση και την μοίρα των προπονητών!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ