Ο… Ορέστης Μακρής της Super League

Ο… Ορέστης Μακρής της Super League

Υπό στενή παρακολούθηση είναι πλέον ο προπονητής που πίνει ένα και δυο και τρία ποτηράκια παραπάνω…

Η σκηνή που θα σας περιγράψουμε είναι πέρα για πέρα αληθινή. Σε έναν από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, ο προπονητής πήρε απουσία από το δείπνο στο ξενοδοχείο παραμονή του αγώνα. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο σαλόνι του ξενοδοχείου σε άθλια κατάσταση. Τα μάτια του γυάλιζαν και δεν μπορούσαν να κεντράρουν, μπέρδευε τα λόγια του και ήταν με ένα μόνιμο χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη του. Ορισμένοι παίκτες που τον πλησίασαν, ορκίζονται ότι τα χνώτα του μύριζαν ουίσκι…

Η αλήθεια είναι ότι απ’ όσες ομάδες έχει περάσει και δεν είναι λίγες, έχει γίνει αντιληπτή η αδυναμία που έχει στο αλκοόλ. Το θέμα είναι ότι πριν γίνει η συμφωνία με τον νυν πρόεδρο, τον είχε διαβεβαιώσει ότι έχει ξεπεράσει τούτη του την αδυναμία ή τουλάχιστον δεν θα γινόταν… γκολ εν ώρα δουλειάς.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό το σαββατοκύριακο παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού πλέον ο πρόεδρος έχει μιλήσει με τους παράγοντες της ομάδας έτσι ώστε να παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση του προπονητή στο ξενοδοχείο και να του αναφέρουν εφόσον υποπέσει σε νέο παράπτωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ