Αισιόδοξα και ωραία

Αισιόδοξα και ωραία

Σχεδόν όλες οι επιλογές μας πήγαν χθες κατ’ ευχήν, με εξαίρεση τη Λιόν που υπερίσχυσε της Ανζέ. Συνεχίζουμε στο ίδιο μήκος κύματος.

Και παρατηρούμε πρώτα τα σημερινά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα που όλος ο πλανήτης θα ενδιαφέρεται για την εξέλιξη της σύγκρουσης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδέχεται τον Ατρόμητο. Στο εξωτερικό βλέπουμε κινητικότητα στο διπλό και στον ΟΠΑΠ έχει πέσει και το ενδεχόμενο της νίκης του Ατρόμητου και η ισοπαλία. Με Χ2 πορευόμαστε και εμείς.

Χρονικά ακολουθεί η συνάντηση του Αγρινίου. Δύο από τις ομάδες με τα πιο ποιοτικά ρόστερ στο πρωτάθλημα ρίχνονται στη μάχη. Παναιτωλικός από τη μία, Αστέρας Τρίπολης από την άλλη. Οι Αγρινιώτες πολεμούν με όπλο την επίθεση. Δεν φοβούνται να κάνουν το παιχνίδι τους και δικαιώνονται όταν βρίσκονται απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους. Όντως ξεχωρίζουν. Από την άλλη οι Αρκάδες μπορούν να αποδώσουν μια χαρά, αλλά στα τελευταία λεπτά δέχονται γκολ σχεδόν κατά κανόνα. Το ματς αυτό κρίνει και το μέλλον του Παντελίδη. Θα σπάσει λοιπόν η κακοδαιμονία του Αστέρα; Οι στοιχηματικές το πιστεύουν. Γι’ αυτό σε Ελλάδα και εξωτερικό πέφτει και το Χ και το διπλό. Συμφωνούμε και ποντάρουμε στην τελευταία ζαριά του Παντελίδη.

Το βράδυ παίζει η ΑΕΚ με τον Άρη. Δεν χρειάζονται ειδικές αναλύσεις εδώ. Άλλωστε αυτή η εβδομάδα είχε και πολύ …ΑΕΚ (λόγω πρωταθλήματος και Champions League) και πολύ Άρη (λόγω…ΠΑΟΚ). Αναφέρουμε μόνο ότι στις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες εμφανίζεται μια ελαφριά τάση προς τον άσο, ο οποίος βρίσκεται γύρω από το 1,50. Απλά ενημερωτικά.

Πάμε στον υπόλοιπο κόσμο. Ξεκινάμε από εκπλήξεις. Η πρώτη στη Γαλλία. Έχουμε το Νο 1 ματς του ποδοσφαίρου της χώρας της. Μαρσέιγ – Παρί. Οι Παριζιάνοι θα πάρουν πρωτάθλημα με 38 νίκες σε 38 αγώνες; Ακούγεται τρελό. Σίγουρα θα στεφθούν πρωταθλητές, αλλά σε κάποια παιχνίδια θα χαμογελάσουν και κάποιοι άλλοι. Ο αγώνας αυτός είναι τιτάνιας σημασίας για το σύλλογο της Μασσαλίας. Το απόλυτο ντέρμπι μίσους. Θα κάνουν τα πάντα οι γηπεδούχοι. Και όσο προσφέρονται σε τιμές τεράστιου αουτσάιντερ, εμείς θα ακολουθήσουμε. 1Χ.

Στην Αγγλία η Άρσεναλ δείχνει αναγεννημένη. Την ταχύτητά της δεν μπορούν να την πλησιάσουν οι περισσότεροι, γι’ αυτό και εύκολα ή δύσκολα υποκύπτουν στην ανωτερότητά της. Η Κρίσταλ Πάλας δύσκολα θα αντέξει. Διπλό.

Στη Γερμανία είναι πιθανό να βρουν δίχτυα τόσο η Λειψία όσο και η Σάλκε στην πολύ σημαντική μεταξύ τους αναμέτρηση. Ομάδες που αποδίδουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας είναι αμφότερες.

Ρίσκο και στο Βέλγιο σε αναμέτρηση αντιπάλων που είχαν υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Σταντάρ Λιέγης έχει λιγότερες λύσεις από τη Γκενκ, η οποία σκοράρει σχεδόν κατά κανόνα δύο γκολ ανά παιχνίδι. Αν δεν ανακοπεί ο ρυθμός που πιάνει κατά διαστήματα, η Σταντάρ θα λυγίσει. Διπλό.

Να προσθέσουμε ότι στο εξωτερικό έχουμε πτώση στον άσο και στην ισοπαλία του Χαρτς – Σέλτικ για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ