Αστείο ή πραγματικότητα το 1,40 του ΠΑΟΚ;

Αστείο ή πραγματικότητα το 1,40 του ΠΑΟΚ;

Πολύ χαμηλοί οι τζίροι στα μέχρι τώρα ελληνικά παιχνίδια, όμως σήμερα η μπάνκα θα ανεβεί πολύ ψηλά.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη χρονολογική σειρά τους. Μιλάμε πρώτα για τους τζίρους και τις διαφορές των αποδόσεων που σημειώθηκαν στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος (και όχι μόνο) μέσα στο Σαββατοκύριακο και μετά θα δούμε τα σημερινά.

Οι τζίροι των τεσσάρων (η πέμπτη είναι της Λάρισας που δεν εμφανίζεται σε κανένα live πέραν του ΟΠΑΠ, οπότε δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες) μέχρι στιγμής αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής ήταν από χαμηλοί έως ανύπαρκτοι. Τα ματς ήταν αμφίρροπα και το φίλαθλο ενδιαφέρον αφορούσε κυρίως τους φιλάθλους μόνο των αγωνιζόμενων ομάδων.

Τα περισσότερα χρήματα εμφανίστηκαν στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, όπως αναμενόταν. Και το ποσό δεν ξεπέρασε τις 47.000 ευρώ (τα πιο πολλά στον άσο βέβαια). Η εξήγηση είναι ότι μετά το 3-0 η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων έπεσε στο 1,01, οπότε ουσιαστικά η αγορά του 1-2-Χ στο ανταλλακτήριο τερματίστηκε.

Το συγκλονιστικής εξέλιξης ματς της Λαμίας με το Λεβαδειακό πήρε κοντά στις 40.000 ευρώ, με τα περισσότερα να τίθενται στον άσο.

Ο Πανιώνιος με τον Ατρόμητο (ποντάρισμα στο Χ και το διπλό όπως γράφαμε) δεν έφτασε ούτε τις 35.000 ευρώ, αφού έπεσε πάνω στην ισπανική μονομαχία της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ (5,5 εκατομμύρια ευρώ ο τζίρος της) και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (6 εκατομμύρια ευρώ). Και το αποτέλεσμα ήταν να χαθεί…

Η συνάντηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης δεν έφτασε ούτε καν τα 30.000 ευρώ! Το Χ2 πάντως που είχαμε προσημειώσει και ποντάραμε, μας βοήθησε.

Πάμε στα σημερινά. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα είναι σαν να μην υπάρχει στοιχηματικά στο 1-2-Χ. Στο 1,05 προσφέρεται ο άσος στην κεντρική εταιρεία και στις υπόλοιπες φτάνει μέχρι και 1,15 το πολύ. Το over 2,5 όμως θα το πάρουμε, καθώς περιμένουμε ένα ξέσπασμα από τους «ερυθρόλευκους» και η αδυναμία του αντιπάλου ίσως να δίνει αυτή την ευκαιρία. Over 2,5 συνολικά και over 1,5 στα γκολ του Ολυμπιακού.

Στο Ξάνθη με τον ΠΑΣ βλέπουμε κινητικότητα στον άσο (κυρίως) και στο Χ (δευτερευόντως) και δεν διαφωνούμε καθόλου.

Πάμε τώρα και στο ματς της ημέρας. ΠΑΟΚ από τη μία, Παναθηναϊκός από την άλλη. Στο 1,40 ο άσος, στο 6,5 το διπλό. Στο εξωτερικό η νίκη των γηπεδούχων έχει ανοδική τάση και των «πρασίνων» χαμηλώνει. Όχι όμως σε βαθμό για να πούμε ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για Χ2.

Ακολουθούν οι απορίες μας. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν «7 στα 7». Ο ΠΑΟ είναι αήττητος πέρα από κάθε προσδοκία με 6 νίκες και μια ισοπαλία (στην Τρίπολη). Το όνομα των φιλοξενούμενων στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν το φτάνει ο ΠΑΟΚ ούτε 10 πρωταθλήματα να πάρει. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα είχαν ματς για το Europa League και απογοήτευσαν κιόλας, χάνοντας από τη Βίντι ή Βιντεότον ή όπως αλλιώς τη λένε. Οι αντίπαλοί τους είναι ξεκούραστοι.

Σύμφωνοι ότι ο ΠΑΟΚ απαρτίζεται από το πιο ποιοτικό ρόστερ στην Ελλάδα. Ποιος θα μαρκάρει τον Πρίγιοβιτς; Από την άλλη ποιος περίμενε ότι οι νεαροί «πράσινοι» θα έκαναν τέτοια πορεία. Δεν ξεχνάμε και το κεφάλαιο Δώνης που είχε θητεία στην Τούμπα και συγχρόνως πιστεύει πολύ στα παιδιά του.

Μέχρι εδώ μιλάμε όσο γίνεται σκεπτόμενοι το ποδόσφαιρο. Από την άλλη μας έρχονται στο νου δύο πράγματα. Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ και οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου παραμονές του ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Άρη. «Αύριο είμαστε όλοι παοκάρα». Θα ρωτήσετε: Μα διοικεί ο Γιαννακόπουλος τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό; Όχι, αλλά και ο Αλαφούζος που τον διοικεί δανεικούς από τον ΠΑΟΚ ψάχνει…

Ποδοσφαιρικά λοιπόν το 1,40 του άσου είναι αστείο. Λόγω ειδικών συνθηκών όμως μπορεί να αντανακλά και στην πραγματικότητα. Όσοι αποφασίσετε να ποντάρετε, διαλέγετε ή τη μία ή την άλλη κατεύθυνση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ